Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

De nagel trends voor het jaar 2023

De nagel trends voor het jaar 2023

Voordat je in het nieuwe jaar een afspraak maakt bij de nagelsalon, is het goed om even te checken wat de nieuwe nagel trends voor het jaar 2023 zijn. In de afgelopen zomer waren vooral de felle en fluoriserende kleuren in. In 2023 wordt deze trend vervangen door natuurlijkere kleuren. Denk hierbij aan nude tinten, licht pastel roze, maar denk ook aan een simpele transparante leuk. Om jou alvast te helpen bij jouw keuze vertellen wij jou meer over de nagel trends voor het jaar 2023.

 

Nagelvormen

Het komende jaar is het niet meer nodig om een langere nagel te hebben om ook te kunnen genieten van nagellak. Ook de kortere natuurlijke nagels zijn weer helemaal in de mode. Mocht je hier zelf niet helemaal fan van zijn, dan kun je er ook voor kiezen om een nagels te nemen die iets langer zijn, maar wel in een ovale vorm. De ovale vorm ziet er iets eleganter uit dan een scherpe nagel en is dit vaak ook iets handiger, omdat je met een scherpe nagel jezelf of iets anders kunt beschadigen. 

 

De kleur rood

De kleur rood is voor aankomende zomer weer helemaal in de mode. Dit geld niet alleen voor kleding, maar ook voor nagellak. De kleur rood wordt vaak tijdens de feestdagen op de nagels gedragen, maar aankomend jaar mag je dit ook dragen tijdens andere gelegenheid. Of gewoon wanneer je er zin in hebt. Bij topcode cosmetics kun je verschillende rode nagellak kleuren krijgen, maar ook diverse andere kleuren.

 

Zomer 2023

Zoals wij hierboven al hebben aangegeven worden de felle en fluoriserende kleuren vervangen door natuurlijke kleuren. De kleuren nude, perzik en roze vormen samen de grootste trend voor het jaar 2023. Misschien denk je, nude, perzik en roze lijken allemaal wel op elkaar, toch zit hier duidelijk verschil in. Een perzik kleur geeft je vaak iets meer warmte als een nude kleur. Mocht je dit te saai vinden voor een feestje, dan kun je er ook voor kiezen om er glitter aan toe te voegen. De tinten zilver en goud blijven namelijk nog steeds een zeer goede optie. Daarnaast zijn het perfecte kleuren om te dragen tijdens een feestje of een festival. 

 

https://www.topcodecosmetics.nl/