Safina fanclub
Image default
Entertainment

Eindelijk jouw feest mogen vieren! Lees de tips!

Feest vieren is nog nooit zo bijzonder geweest dan nu. Eindelijk na al die maanden ‘droog’ staan, mogen/kunnen we zachtjes aan weer steeds meer. Je hebt misschien allang uitgekeken naar de dag dat je eindelijk je bruiloftsfeest groots kan vieren, een jubileumfeestje die je nog tegoed had of gewoon een verjaardag mag organiseren. Al met al een reden om eens te bedenken hoe je dat groots kan doen… Hierbij 5 originele tips voor een heerlijk feest waarop gedanst mag worden!

Een DJ met saxofonist

Een heerlijke combinatie en net weer even anders dan alleen met een DJ: een dansfeest waarbij de DJ en de saxofonist elkaar afwisselen of aanvullen. Grandioos voor eigenlijk iedere reden waarom je dit feest organiseert. Een DJ huren met saxofonist hoeft niet moeilijk te zijn, want die combinatie is hier en daar gewoon in enen te boeken. Ook wel zo slim, want dan weet je zeker dat ze op elkaar ingespeeld zijn!

Een DJ-podium in een Volkswagenbusje!

Hoeveel sfeer wil je op je buitenfeest? Maak het al helemaal top door een Volkswagenbusje te huren waar een DJ-podium inzit. Jouw DJ draait vanuit de bus en kan een swingend feest neerzetten. Je kunt een Volkswagenbusje met DJ-podium huren met de DJ erbij of met een artiest.

Verlichte dansvloer

Heerlijk dansen op de beste hits is leuk, nog leuker wordt het als je een echte dansvloer hebt en deze dus ook verlicht is. Net weer meer sfeer, zullen we maar zeggen. Je kunt ze huren in allerlei uitvoeringen, in verschillende prijsklassen. En onder bepaalde voorwaarden zijn er dansvloeren die ook buiten gebruikt kunnen worden.

Zorg voor laaghangende nevel…

Het echte discogevoel heb je met bovenstaande tips al aardig te pakken. Maar het kan nog beter. Wat dacht je van apparatuur waarmee je nevel kunt uitstoten? Droogijs kopen kan simpel online.

Silent disco

Zin in een dansfeest en lekker grandioos uitpakken, maar woon je nu eenmaal in een dichtbevolkt gebied? Niet getreurd. Kies dan gewoon voor een silent disco! Omdat de muziek gewoon door je koptelefoon komt, heeft niemand er last van. Maar je kunt wel heerlijk met elkaar dansen!