Safina fanclub
Bedrijven

De schoonheidssalon: weldadig voor lichaam en geest

Iedereen wil er graag goed uitzien. Je zorgt goed voor jezelf met huidcrèmes en brengt eens in de week een masker aan. Toch is het goed om regelmatig naar een schoonheidsspecialist te gaan. Zij kan je huid in topconditie brengen, beter dan je zelf kunt. Ze heeft de expertise en producten hiervoor. Zij kan een huidanalyse doen en weet dan precies wat jouw huid nodig heeft om er stralend uit te zien. Woon je in de omgeving van Ter Aar, Nieuwkoop of Nieuwveen, dan ben je bij deze schoonheidsspecialiste Ter Aar, schoonheidsspecialiste Nieuwkoop of schoonheidsspecialiste Nieuwveen in goede handen. Dit schoonheidsinstituut biedt een grote diversiteit aan behandelingen.

Verzorgende behandelingen

Uiteraard kun je terecht voor een schoonheidsbehandeling. Voor veel mensen is dit een moment voor jezelf in alle drukte en stress waar de meesten van ons mee te maken hebben. En terwijl jij je geest ontspant, wordt je huid verwend met producten die op jouw huidtype gericht zijn en krijg je een goede massage. Je kan dan ook meteen die vervelende haartjes op je bovenlip, kin of wangen laten harsen.

Decoratieve behandelingen van wenkbrauwen en wimpers

Behalve verzorgende behandelingen heeft de schoonheidsspecialiste Ter Aar ook behandelingen waar je direct mooier van wordt, zoals bijvoorbeeld het laten microbladen van de wenkbrauwen. Als je van nature niet gezegend bent met mooie wenkbrauwen, of je hebt zo vaak geëpileerd dat de haartjes niet meer terugkomen, dan is dit voor jou de ideale behandeling. Bij microblading worden de haartjes met pigment haartje voor haartje getekend. Dit effect ziet er zeer natuurlijk uit en je hebt er één tot anderhalf jaar plezier van. Ook voor de wimpers is er aandacht. Met de Shine-E Lash Lift behandeling heb je 4 tot 6 weken mooie gekrulde wimpers. Wil je langere wimpers, dan kun je wimperextensions laten aanbrengen. Je hebt dan geen mascara meer nodig. Dit genoemde behandelingen zijn slechts enkele van de vele die de schoonheidsspecialiste Ter Aar biedt. Mocht je vragen hebben, dan kun je via de website, e-mail of telefonisch contact opnemen.

https://salonladetente.nl/