Safina fanclub
Image default
Bedrijven

De wereld van vapen

Vapen is een trend die in de laatste jaren steeds populairder is geworden. Het vapen wordt vooral gedaan als alternatief voor het roken van normale sigaretten. Als we beide opties vergelijken dan is vapen een stuk beter dan het roken van een sigaret. Bij een e-sigaret vindt er namelijk geen verbranding plaats, bij een sigaret wel. De rook van een sigaret is een stuk ongezonder dan de damp die wordt geproduceerd bij het gebruik van een e-sigaret.

Vapen met nicotine, de juiste e liquid kopen

Om toch het gewenste gevoel van roken te kunnen krijgen is kun je e liquid kopen met nicotine. Er zijn een groot aantal nicotine gehaltes waar je uit kunt kiezen. Als je normaal gesproken veel sigaretten rookt dan is het verstandig om ook met een hoger nicotine gehalte te starten zodat je lichaam geen ontwenningsverschijnselen krijgt. Als je doel is om te stoppen met roken en nicotine dan kun je het nicotinegehalte langzaam afbouwen door steeds een e-liquid te kopen met een lager gehalte. Als je alleen rookt voor de smaak van het roken dan is het verstandig om een e-liquid te roken zonder nicotine aangezien dit verslavend kan zijn.

Soorten e-sigaret

Voordat je de juiste e-sigaret gaat kopen is het belangrijk om voor jezelf te weten wat het doel is van het roken. Als je graag het gevoel en de ervaring van een normale sigaret wilt nabootsen dan is het verstandig om ook een e-sigaret te kopen die hiervoor bedoeld is. Als je liever de waterpijp ervaring wilt dan gaat het vaak om grote e-sigaretten die een grotere damp kunnen creëren.

 

https://wizzits.com/e-liquid/hangsen/