Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

De wondere wereld van witwassen

Je bent een getalenteerd en ambitieus afgestudeerde hbo’er of academicus. Je wilt je talent en ambitie inzetten in de financiële en bancaire sector en je stelt het op prijs om met anderen in een team te werken.

 

Het CDD traineeship Talent&Pro is een traineeship waarin je je specifieke kennis optimaal benut. Het idee is dat je als young professional anticipeert op veranderingen in wet- en regelgeving in de financiële/bankwereld. Dit inzicht gebruik je om op zoek te gaan naar verdacht gedrag van bedrijven en hun klanten, met betrekking tot de naleving van de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) en andere relevante wetten. Dit geeft je veel meer verantwoordelijkheid dan je leeftijd doet vermoeden.

 

Het CDD traineeship Talent&Pro is één van de meest veelzijdige traineeships binnen Talent&Pro. Door duidelijk te definiëren wat je wilt onderzoeken (fraude, fiscaliteit etc.) en door regelmatig te rapporteren over je bevindingen door middel van visuele inspectie, rapportages (privacy rapporten) en conclusies, zal de functie elke keer weer heel anders uitpakken. De impact van je werk kan snel worden overgedragen aan je collega’s in andere teams, zodat je de zaken snel kunt oplossen.

 

In het CDD-traineeship van Talent&Pro kom je terecht in een toegewijd team van ‘intrapreneurs’ die alle soorten onregelmatigheden oplossen, van gedeclareerde tot niet-gedeclareerde structuren. Ons doel is om je vaardigheden te combineren met je passie voor compliance en online gaming.

 

Wij bieden je de kans om deel te nemen aan één van de professionele traineeships van de grootste bankmaatschappij in Nederland. Wij bieden je de kans om je te engageren, verschillende rollen uit te proberen en je eigen keuzes te maken! Wil je ons helpen om het witwassen van geld tot een minimum te beperken? Hou je van cijfers, technologie en omgaan met mensen? Perfect!

 

https://www.talent-pro.com/traineeships/