Safina fanclub
Image default
Sport

Dugout

Het voetbalveld is niet compleet zonder dugout aan beide lange zijden van het veld. De dugouts zorgen er voor dat er tijdens de wedstrijd voldoende plaats is voor de reservespelers, gewisselde spelers en de staf. Is de dugout op jouw club aan vervanging toe? Dan is deze ook gemakkelijk online te bestellen. Zeg je dugout, dan zeg je SKOR. Bij de online partij SKOR vind je een dugout van topkwaliteit, dit is ook de reden dat deze gebruikt wordt bij amateur- en profclubs wereldwijd. Bekijk het assortiment op de website van SKOR en vind een passende dugout voor jou club.

De perfecte dugout

Welke voetbal dugout past er het beste bij jullie club, een gebogen of een recht model? Kies je voor meranti banken of kuipstoelen in de kleur van jouw club? Bij SKOR is er voor ieder budget en voor iedere club een passende voetbal dugout te vinden. SKOR biedt dugouts aan die zijn onderverdeeld in verschillende types:

    Type 1: Dugout type 1 is een ronder model, hierdoor worden de sporters beschermd tegen regen. De breedte kan worden aangepast, de stahoogte is 2 meter en de beplating wordt zo gemonteerd dat de dugout volledig waterdicht is.
    Type 2: Deze dugout is wat rechter dan de type 1 en daarmee ideaal voor een naadloze aansluiting op het hekwerk. Hierdoor houdt het de bal binnen het speelveld.
    Type 2.2: Dit model is de smallere variant van type 2. Ideaal voor sportvelden met een beperkte uitloop.
    Basic: Dugout type basic is een goed betaalbaar model van SKOR en ook kwalitatief zeer goed. Ook dit is weer een recht model om ervoor te zorgen dat het aansluit op hekwerk. De Basic dugout is standaard voorzien van vuren banken.

Bekijk deze types op de website van SKOR. Naast dugouts voor voetbal is SKOR ook het adres voor korfbal- en hockey dugouts.

Meer informatie

Heb je nog vragen over de bovenstaande dugouts of bijvoorbeeld over de service van SKOR? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van deze partij. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en beantwoorden al je vragen.

https://skor.nl/