Safina fanclub
Image default
Auto’s en Motoren

E cruiser

Als je houdt van scooters en je rijdt veel, dan is een e cruiser een perfecte optie voor jou. Een bezoek aan het tankstation is eigenlijk niet nodig, of misschien alleen om een korte pauze te nemen met een kop koffie. En je helpt het milieu een handje mee, want ecruisers zijn milieuvriendelijk in vergelijking met benzine scooters.

Wat is een e cruiser?

Een ecruiser is een elektrische scooter. En werkt met een lithium-ion accu, dit is ook één van de eisen van de overheid om voor belastingvoordeel in aanmerking te komen.

Voordelen van een e cruiser

Een elektrische scooter gebruikt geen benzine en bespaart dus veel op jouw benzinekosten. Daarnaast is het ook fiscaal aantrekkelijk en komt een 100% elektrische scooter in aanmerking voor belastingvoordeel. En zeker voor zakelijke gebruikers is dit een groot voordeel, want ecruisers die voor zakelijke doeleinden worden gekocht zijn volledig af te schrijven. En in sommige gevallen kun je zelfs nog een subsidie krijgen voor het aankoopbedrag. Kijk dus gerust even rond voor een ecruiser die bij jou past.

Vragen?

Escooter Nederland helpt je graag verder. Voor meer informatie, vragen, of het inplannen van een bezichtiging van een van onze eyecatchers neemt u graag contact op via: 06-18068695 of stuur een mailtje naar: info@escooter-winkel.nl

De koffie, met een overheerlijk brabants worstenbroodje staat voor u klaar!

contactgegevens:
Veerkensweg 22
4751 CS te Oud-Gastel

Telefonisch bereikbaar op: 06-18068695
maandag t/m zaterdag van 10.00-18.00
per mail via: info@escooter-winkel.nl

https://www.escooter-winkel.nl/e-cruiser/