Safina fanclub
Image default
Gezondheid

Een dagje op pad met oma

Na bijna twee jaar thuis zitten gaat de wereld weer open en zie je je oma waarschijnlijk ook weer een stuk vaker. Dan wordt het dus weer hoog tijd om weer samen leuke dingen te doen. Jullie hebben namelijk best wel wat tijd in te halen. Maar dan komt de vraag, wat ga je dan in hemelsnaam doen allemaal? Gewoon op de koffie gaan is ook maar zo saai, dat moet toch veel leuker kunnen?

 

Oude fotoalbums uit de kast halen

Als je oma’s ergens blij mee kunt maken, dan is het wel met bladeren door oude foto albums. Bij elke foto kan ze vast een heel verhaal vertellen. Haal voor je erheen gaat een heerlijk gebakje bij de bakker en tover alle fotoalbums uit de kast. Maar je kunt het nog veel leuker maken! Je kunt proberen een oude foto opnieuw te maken. Heb je bijvoorbeeld vroeger samen een foto bij haar in huis gemaakt op een stoel die ze nog heeft? Probeer die zo exact mogelijk opnieuw te maken!

 

Ga samen voor een voetmassage in Rotterdam

Een dagje op pad met je oma, hoe leuk is dat? Ze is waarschijnlijk ook niet veel buiten de deur geweest. Maar ja, waar rijd je dan heen? En wat ga je doen? Een voetmassage in Rotterdam! Met een voetmassage in Rotterdam maak je echt iedereen blij, ook je oma! Misschien heeft ze veel last van vastzittende spieren, die kunnen dan weer even helemaal los gemasseerd worden.

 

 

https://www.esbellacosmetics.com/pages/voetmassage-rotterdam