Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Een goed product komt in een goede verpakking

Stevige verpakkingen maken

Er bestaan verschillende lijmsystemen om uw verpakkingen te hechten. Bij het ‘hotmelt’ systeem wordt de lijm opgewarmd naar een vloeibare stof en droogt deze vervolgens snel op. Het resultaat is een stevige lijm die snel kan worden aangebracht. Hotmelt apparatuur wordt dan ook gebruikt door vele grote spelers in de verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie. Door kwalitatief materiaal te gebruiken voor het lijmen van uw verpakkingen, kunt u er zeker van zijn dat uw producten in goede handen zijn.

Uitgebreid aanbod lijmapparatuur

VDL Distrech levert een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve hotmelt apparatuur. Verschillende verpakkingssoorten vragen namelijk verschillende hotmelt systemen. Bij VDL Distrech vindt u voor elk soort materiaal wel een passend product. VDL Distrech werkt met gespecialiseerde merken, zoals Meurer. Deze Duitse machinebouwer is een ware marktleider op vlak van verpakkingen. Meurer ontwikkelde reeds een uitgebreid gamma aan gespecialiseerde machines voor het verpakken van producten. U kunt uit het ruime aanbod kiezen tussen verschillende manieren voor het aanbrengen van deze lijm, bijvoorbeeld in strepen, in punten of via een spray.

Testmogelijkheden

Twijfelt u nog welk apparaat het beste voor uw producten zal werken? Het is mogelijk om op voorhand hotmelt apparaten uit te testen. Met meer dan 25 jaar ervaring kan VDL Distrech u helpen inschatten welk product voor het verwerken van hotmelt lijmen uw bedrijf nodig heeft. Het is evengoed mogelijk om losse onderdelen te kopen of te werken met gereviseerde materialen.

Dienst na verkoop, opleidingen en onderhoud

De dienstverlening van VDL Distrech stopt niet na de aankoop van uw product. Dankzij de after sales service staat dit bedrijf 24/7 tot uw dienst. Bij vragen, klachten of eventuele problemen helpt VDL Distrech u zo snel mogelijk verder. Daarnaast biedt VDL Distrech de mogelijkheid om uw personeel opleidingen te laten volgen. Zo bent u er zeker van dat u het beste haalt uit uw apparatuur. Ten slotte profiteert u van de garantievoorwaarden en kunt u een bijkomend servicecontract aangaan voor het onderhoud van uw hotmelt apparatuur. Bij dit jaarlijkse of tweejaarlijkse nazicht worden uw materialen gereinigd en gecontroleerd. Zo bent u verzekerd van een lange en efficiënte levensduur van uw hotmelt apparaten.

https://www.distritech.nl/