Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Een nieuwe carrière met de loopbaancoach voor Leiden en Amsterdam

Een nieuwe carrière met de loopbaancoach voor Leiden en Amsterdam

Is het tijd voor een nieuwe baan? Wellicht bent u uitgekeken op uw huidige baan en ambieert u iets nieuws. Maar het kan natuurlijk ook dat u door omstandigheden gedwongen bent om nieuw werk te zoeken. Wat de reden ook is, Working Matters helpt u als loopbaancoach graag verder in uw zoektocht. Samen met u bekijken we welke functie u op het lijf is geschreven.

Loopbaancoach Leiden

Als loopbaancoach weten we alles van werk. Belangrijker nog: we weten alles van werk waar mensen zich gelukkig in voelen, waar ze de uitdaging krijgen die ze wensen. Het is altijd mogelijk dat u het op een dag even niet meer weet. Als u na jarenlang in hetzelfde beroep geen inspiratie meer krijgt. Of als u uw gedroomde werk nog niet heeft gevonden. We zetten u graag weer op het juiste pad.

Loopbaancoach Amsterdam

Ook als u uit Amsterdam komt helpen wij u graag. We nemen met u zaken als functioneren, werk en uw loopbaan door. Samen bekijken we wat de juiste stap is om uw loopbaan de gewenste wending te geven. Misschien zoekt u authenticiteit in uw werk, of maakt u uzelf zorgen over uw persoonlijke ontwikkeling. Doe in dat geval vooral ook even de Quickscan die u elders op deze website terugvindt.

Wat kan een loopbaancoach voor u betekenen?

We hebben als loopbaancoach Leiden als werkgebied, maar we hebben als loopbaancoach Amsterdam ook als werkgebied. Eigenlijk zijn wij in te zetten in de gehele regio West-Nederland. Hier helpen wij u uw zoektocht naar passend werk tot een goed einde te brengen. Zodat u straks vol energie aan een nieuw avontuur begint! Maak vandaag nog een afspraak voor meer informatie.

https://www.workingmatters.nl/