Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Een originele fotoslinger maken

Heb je nog een hoop leuke foto’s over van je vorige vakantie of verjaardag en vind je een fotoboek maar wat gewoontjes? Overweeg dan een fotoslinger! Bij een feestje horen slingers maar door een fotoslinger te maken wordt het pas écht leuk. Bij Het Fotoalbum maak je jouw slingers namelijk gewoon zelf.

Wat is een fotoslinger?

Een fotoslinger is een product van Het Fotoalbum. Je kunt van eigen foto’s zelf een foto slinger laten maken. De slinger kunt je net als een gewone slinger ophangen ter gelegenheid van een bijzondere feestdag. Bijvoorbeeld tijdens een verjaardag, babyshower of als leuk cadeau. De fotoslinger heeft net als een gewone slinger vlaggetjes; alleen kun je deze dus zelf ontwerpen! Je hebt de keuze uit 25, 50 of 65 vlaggetjes die je kunt laten bedrukken met foto’s van bijvoorbeeld de jarige! De foto’s zitten aan beide kanten van de vlaggetjes. De vlaggetjes worden los geleverd met een touwtje. Je kan de fotovlaggetjes er zelf aanrijgen en de volgorde van de vlaggetjes zelf bepalen. Na loop van tijd kun je de vlaggetjes dus ook wisselen!

Vlaggetjes maken

Tijdens het maken van jouw fotoslinger kun je kiezen uit drie verschillende soorten vlaggetjes. Je kunt namelijk een keuze maken uit de vierkante, puntige of hartvormige vlaggetjes. Wanneer je voor de puntige vlaggetjes kiest, heb je de slinger die het meest lijkt op de traditionele verjaardag slinger. De vierkante hebben daarentegen de vorm van foto’s. Het wisselen van vorm maakt niet uit voor het aantal foto’s dat je kunt plaatsen op de slinger. Op beide soorten kun je namelijk hetzelfde aantal en formaat foto’s kwijt. Het formaat van de vlaggetjes is 15 centimeter breed en 20 centimeter lang. Je kunt kiezen voor een fotoslinger met 25, 50 en 65 dubbelzijdig bedrukte vlaggetjes!

Type slinger

Een fotoslinger kun je maken met veel verschillende doeleindes. De meest bekende daarvan is natuurlijk de verjaardag slinger, maar wat dacht je van een naamslinger of een welkom thuis slinger? Naast deze types zijn er nog een hoop andere leuke manieren om een fotoslinger te gebruiken. Zo past er bij elke gelegenheid wel een mooie slinger!