Safina fanclub
Bedrijven

Een pretecho Leiden is een aanrader!

Een pretecho voor niet medische redenen

Wilt u graag een niet medische pretecho laten maken? Echopraktijk Liva helpt u graag verder. Maak bijvoorbeeld gebruik van een vroege echo, geslachtsbepaling, korte 2D, 3D of 4D. De nieuwste technieken zorgen voor de beste beelden uit uw buik. U bent van harte welkom voor een pretecho Leiden!

Wat speelt er zich af in uw buik?

Het is een geweldige ervaring om te zien wat er afspeelt in uw buik. Het is ook mogelijk om dit beeldmateriaal op te slaan op een USB-stick. U kunt hier ook voor kiezen bij Echopraktijk Liva. U bent hier zeker aan het juiste adres en kunt rekenen op discretie en aantrekkelijke tarieven. U weet zeker dat u krijgt wat u verwacht, u kunt met een gerust hart terecht. Lees ook gerust eens wat andere cliënten zoal over Liva te zeggen hebben.

Ga voor een betrouwbaar adres!

U bent van harte welkom bij Pretecho Leiden. Dit is een betrouwbaar adres waar u kunt rekenen op veiligheid en discretie. Echopraktijk Leiden doet er alles aan om het zo aangenaam als mogelijk te maken. U voelt zich hier zeker op uw gemak en komt niet voor onaangename verrassingen te staan. Voordat u hier plaatsneemt weet u precies wat u kunt verachten en hoe dit verloopt. De pretecho loopt precies zoals gewenst en u gaat naar huis met het gewenste resultaat.

Het idee achter de echopraktijk

Deze echopraktijk werd opgezet door 4 verloskundigen. Vaak hoorde deze de wens voor een echo buiten medische redenen om. Zodoende kwamen deze verloskundigen op het idee om een eigen echopraktijk te beginnen. Echopraktijk Lisa is het gevolg van deze samenwerking. U kunt hier met een veilig gevoel terecht en krijgt direct na afloop de foto’s mee, eventueel geleverd op een USB-stick.

https://www.echopraktijkliva.nl/