Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Een schone en zuivere lucht dankzij de industriële afzuigingstechnieken van Mesys

Professionele industriële afzuiging voor een optimale luchtkwaliteit

Wat met overtollig stof

Heel wat bedrijven hebben last van overtollig stof. Zeker in de bulk- of stortgoed verwerkende industrie is dit een groot probleem. Het stof is namelijk niet alleen schadelijk voor uw machines, ook de gezondheid van de werknemers lijdt eronder. Regelmatig een industriële stofafzuiging laten uitvoeren is dan ook onmisbaar. Hier contacteert u best een professioneel bedrijf voor, zoals Mesys. Mesys heeft zich gespecialiseerd in ontstoffingstechnieken en zorgt voor een deskundige industriële afzuiging op maat.

Verplichte gaswasser

Om overtollig stof tegen te gaan, is het verplicht een gaswasser te installeren. Deze gaswasser zorgt er niet alleen voor dat het stof uit de lucht verwijderd wordt, ze houden de verontreinigende stoffen ook uit de atmosfeer. Het is dan een ook emissiebeperkende en milieuvriendelijke techniek. Mesys produceert probleemloos een gaswasser op maat, zodat uw bedrijf op elk moment van een optimale luchtkwaliteit geniet!

Cycloon afzuiging

Om uw machines extra te beschermen en als u te maken heeft met erg grote hoeveelheden stof, is de cycloon afzuiging aanbevolen. De cycloon afzuiging neemt het stof namelijk op voor het in uw machines kan komen. Dankzij deze techniek stijgt de efficiëntie van uw industriële stofafzuiging niet alleen, uw machines zullen ook heel wat langer meegaan. Bovendien voert Mesys regelmatig een inspectie uit om er zeker van te zijn dat het systeem nog naar behoren werkt!

Efficiënte werkwijze

Mesys is dé expert in industriële afzuiging. Alvorens ze een bepaalde stofafzuiging plaatsen, onderzoekt een systeemanalist het technische proces van uw bedrijf. Zo kunnen ze een installatie op maat creëren en zo voor een schone en zuivere lucht zorgen. Dankzij deze professionele werkwijze zorgt Mesys dan ook voor een optimale luchtkwaliteit!

https://www.mesys.nl/