Safina fanclub
Image default
Banen en opleidingen

Een scriptiebegeleider die snapt wat je wil met je scriptie Een scriptiebegeleider kan fijn zijn vo

Een scriptiebegeleider kan fijn zijn voor als je jouw scriptie gaat schrijven. Ze kunnen je dan goed advies geven en ervoor zorgen dat je je zeker voelt over jouw scriptie. Maar een scriptiebegeleider moet natuurlijk ook wel snappen wat jij wil bereiken met je scriptie. Deze is natuurlijk erg persoonlijk en je wil natuurlijk dat jij doorkomt in jouw scriptie. Een scriptiebegeleider helpt je met wat je al hebt geschreven of over hoe je misschien verder kan. Maar hij zou nooit je scriptie veranderen en zal zeker niet je dingen laten doen waar je niet comfortabel mee bent. Een scriptiebegeleider is er helemaal voor jou en voor jou alleen. 

Moeite met schrijven 

Schrijven kan soms moeilijk zijn. Het kan best goed zijn dat je af en toe vast loopt. Een scriptiebegeleider probeert je hier zo goed mogelijk mee te helpen. Ze kijken naar wat goed past binnen jouw stijl en hoe ze jou kunnen stimuleren. Een scriptiebegeleider staat dan ook op ieder moment klaar voor jou. Je kan ze online spreken maar ook in het echt. Zo leer je jouw scriptiebegeleider kennen en voel je je comfortabel met je scriptiebegeleider. 

Vertrouwen 

Het is natuurlijk wel fijn als je jouw scriptiebegeleider kan vertrouwen. Daarom leer je eerst even je scriptiebegeleider kennen en praat je over wat je doelen zijn. Vaak heeft deze persoon dezelfde studie als jou gedaan of iets wat lijkt op jouw studie. Een scriptiebegeleider weet veel over taal en hoe dingen over moeten komen. Ook zijn ze vaak kritisch en eerlijk. Zo bouw je een vertrouwen op met jouw scriptiebegeleider.