Safina fanclub
Image default
Banen en opleidingen

Goede hulp met scriptiebegeleiding

Scriptiebegeleiding kan je om verschillende redenen inschakelen. Vaak in eerste instantie omdat je niet helemaal eruit komt hoe je nou een scriptie moet schrijven. Het kan zo zijn dat je docent onduidelijk is en dat je daardoor niet zo goed weet wat er van jou verwacht wordt. Ook kan het zijn dat je het lastig vindt om een onderwerp af te bakenen. Dit zijn allemaal redenen om scriptiebegeleiding in te schakelen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je geen duizenden euro’s aan studieschuld zult krijgen door je scriptie op tijd af te hebben. Ook zal je er een voldaan gevoel aan overkrijgen al heb je je scriptie af. Dan heb je in ieder geval je diploma op zak, hoe lekker is dat? 

Jou begeleiden

Je bent al een heel eind gekomen met je studie. Daarom hebben wij er ook vertrouwen in dat je je scriptie kan schrijven. Je bent immers niet voor niets zo ver gekomen met je studie. Daarom zijn we er van overtuigd dat je, al helemaal met scriptiebegeleiding, je studie kan halen. Jouw begeleiden doen we professioneel. We hanteren niet een vast stappenplan, maar kijken naar wat jij nodig hebt. We hebben al heel wat ervaring opgebouwd en weten daarom precies hoe we om moeten gaan met studenten die bijvoorbeeld last hebben van faalangst, ADHD of studenten die te perfectionistisch zijn. Ook voor de studenten die een beetje gedemotiveerd zijn zullen we helpen met scriptiebegeleiding. 

Makkelijk hulp vragen

Scriptiebegeleiding aanvragen is zo gedaan. Ten eerste moet je natuurlijk contact met ons opnemen. Vervolgens zullen we een intake gesprek met je beginnen om te kijken op welke manier we je kunnen helpen. Wanneer dat goed gaat, kan je je gaan inschrijven en inlezen. Uiteindelijk zullen we een afspraak maken voor de scriptiebegeleiding.