Safina fanclub
Bedrijven

Elke woning is in goede handen bij Heintz Makelaars

Waarom een makelaar inschakelen?

De huizenmarkt is tegenwoordig steeds complexer en de prijzen variëren sterk. Wil je een woning (ver)kopen, laat je dan steeds bijstaan door een ervaren iemand met een grondige kennis van de lokale markt. Woon je in Vlaardingen, kan je hiervoor steeds bij Heintz Makelaars terecht. Ze zijn niet alleen actief als makelaar in Vlaardingen, ook als makelaar in Schiedam en makelaar in Rotterdam staan ze steeds paraat. Het ervaren team zal je met veel enthousiasme door het hele proces leiden.

Van de aankoop tot de hypotheek

Een huis kopen is een spannende gebeurtenis. Je moet met ontzettend veel zaken rekening houden. Dankzij de professionele bijstand van Heintz Makelaars zal je je droomwoning snel en aan een correcte prijs vinden! Verder zullen ze je in contact brengen met een vertrouwde hypotheekadviseur, zodat u ook financieel de beste zorgen zal krijgen. Het deskundige team van Heintz Makelaars zal je tijdens het hele aankoopproces duidelijk advies geven!

Verkoop met gratis taxatie

Heintz Makelaars zal ook voor de nodige ondersteuning bij de verkoop van je huis zorgen. Ze zorgen niet alleen voor de bezichtigingen, ook de onderhandelingen en het optellen van de verkoopovereenkomst nemen ze voor hun rekening. Om de juiste verkoopsprijs te bepalen, zal je een gratis waardebepaling ontvangen. Deze waardebepaling wordt een taxatie genoemd en zal door één van hun onafhankelijke taxateurs uitgevoerd worden.

Professionele service

Persoonlijk contact en een duidelijke communicatie staan centraal bij Heintz Makelaars. Als makelaar in Vlaardingen, makelaar in Schiedam en makelaar in Rotterdam zijn ze met de hele regio bekend. Ze zullen aandachtig naar jouw wensen luisteren en zullen hier gedurende het hele proces rekening mee houden. Bij Heintz Makelaars zal jij van begin tot einde centraal staan!

https://www.heintz.nl/