Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

Enig advies bij een garagebox huren

Bij de zoekfase van het huren van een garagebox komen een aantal dingen kijken waar je wellicht niet direct bij stilstaat. Hierom gaan we je proberen te helpen door in deze blog advies te geven over een aantal dingen die je het beste kunt doen en waar je allemaal op moet letten.

 

Kijk goed naar de voorwaarden bij garagebox huren

Van tevoren staat bij alle opslag partijen wel een prijs vermeld voor de opslagruimte. Je eerste instinct zal dan ook zijn om naar deze prijs te kijken bij het vergelijken en de goedkoopste er uit te pikken. Naast deze prijs moet je echter ook goed opletten op alle andere voorwaarden waar je jezelf aan vastbindt. Het kan namelijk zo gebeuren dat er iets in je contract wordt vermeld waardoor je ongewenste extra kosten krijgt die van tevoren niet duidelijk waren vermeld. Als je bijvoorbeeld een garagebox huurt in Amsterdam moet je goed kijken of de partij waarbij je dit doet betrouwbaar is en niet met onverwachte kosten aan komt.

 

Je spullen goed verzekerd in een garagebox

De beveiliging van je spullen is één van de belangrijkste aspecten bij het vergelijken van verschillende opslag partijen. Het is belangrijk dat er goede camera beveiliging is gericht op je opslagruimte, maar ook de verzekering is belangrijk. Zorg daarom dat je dit navraagt bij de partij waar je een garagebox wilt gaan huren.

 

Bereikbaarheid van je garagebox

Voordat je gehaaste beslissingen maakt en een opslagruimte huurt is het ook een goed idee om eerst te kijken naar de bereikbaarheid van je garagebox. Het is namelijk wel handig als je gemakkelijk kunt in- en uitladen dichtbij de deur. Hiernaast moet er genoeg parkeergelegenheid zijn en moet je garagebox de hele dag door toegankelijk zijn met je eigen sleutel.

 

Goed vervoer naar de garagebox

Afhankelijk van de spullen die je van plan bent op te gaan slaan in je garagebox zijn verschillende vervoersmiddelen mogelijk. Als je alleen kleine dingen op wilt slaan is de auto misschien wel genoeg. Als je echter iets groots als al het meubilair van je nieuwe woning wilt opslaan in je opslagbox kan het misschien toch wel handig zijn om te kijken of je een aanhanger kunt regelen of misschien zelfs een verhuisservice.

 

https://storage-share.nl/