Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Expat Residence is een betrouwbaar expat makelaar

Expat Residence helpt expats aan betaalbare woonruimte

Woningruimte is een schaars goed in Nederland. Omdat er meer vraag dan aanbod is, resulteert dit alsmaar oplopende huurprijzen. Hierbij is het aanbod zo beperkt dat het als nieuwkomer bijna onmogelijk is om passende woonruimte te vinden. De huurprijzen voor een Nederlandse huurwoning zijn voor de gemiddelde expat niet te betalen. Expat Residence biedt een zeer gevarieerd aanbod van betaalbare huurwoningen voor expats.

Kies voor een ervaren expat makelaar Den Haag

Expat makelaar Den Haag staat klaar klaar om u als expat te helpen bij het vinden van gepaste woonruimte. Expat Residence beschikt over een breed netwerk aan connecties en kan goed bemiddelen bij het vinden van een woning. Maak een keuze uit een zeer divers aanbod van geschikte woningen voor expats in de regio van Den Haag. Bekijk ook gerust eens op de site wat het actuele aanbod.

Maak een keuze uit een breed aanbod van woningen

Expat Residence helpt graag zoveel mogelijk expats aan een betaalbare huurwoning. Omdat het aanbod in Nederland nogal schaars is, wordt er zo goed mogelijk gekeken naar betaalbare mogelijkheden. Zowel de startende expat als degene met al enige tijd werk in Nederland kan terecht. Expat Residence denkt graag mee over de mogelijkheden en gaat verder waar andere stoppen. Deze ervaren expat makelaar weet u zeker te helpen, informeert u ook zelf naar de mogelijkheden.

Verhuur uw woning aan expats

Voorburg makelaar staat voor u klaar bij het kopen, verkopen of verhuren van een woning. U kunt er voor kiezen om uw woning te verhuren aan expats. Voorburg makelaar biedt u de mogelijkheid om uw woning veilig te verhuren. De woning wordt geschikt gemaakt voor expats, dit biedt maximale opbrengst voor u. Makelaar Voorburg informeert u graag over de mogelijkheden.

https://www.expatresidence.nl/