Safina fanclub
Image default
Energie

Ga je verhuizen? Dit moet je allemaal gaan regelen!

Heb je het huis van jouw dromen gekocht? Ben je daarom jouw komende verhuizing aan het voorbereiden? Dan is het goed om te weten dat je veel dingen moet regelen en met veel dingen rekening moet houden. In dit artikel vind je enkele zaken die je absoluut niet over het hoofd mag zien.

Aanpassen van verzekeringen

Voordat je jouw nieuwe huis gaan betrekken, is het aan te raden om goed naar de verzekeringen te kijken. Het is namelijk interessant om een nieuwe inboedel- en opslagverzekering af te sluiten. Deze verzekering was voor jouw vorige huis geschikt, maar is mogelijk niet meer voor jouw nieuwe huis geschikt. Maak dus een goed vergelijk op het gebied van verzekeringen en bespaar hiermee mogelijk ook nog eens geld.

Internet, tv en telefonie

Ook is het aan te raden om goed naar jouw abonnementen voor internet, tv en telefonie te kijken. Als je gaat verhuizen, is dat eigenlijk een ideaal moment om al jouw abonnementen even door te nemen. De kans is groot dat je op het gebied van internet, tv en telefonie al snel (veel) geld kunt besparen. Hoe je dit geld kunt besparen? Dat doe je onder meer door voor een alles in 1 pakket te kiezen. Een dergelijk pakket is in de meeste gevallen een stuk voordeliger (en makkelijker) dan meerdere losse abonnementen.

Energiecontract

Wil je echt veel geld besparen? Dan is het aan te raden om van EasySwitch gebruik te maken. Met deze energievergelijker kun je namelijk in een handomdraai het meest voordelige energiecontract vinden. Bijkomend voordeel: deze website is ook nog voor mensen geschikt die geen Nederlands spreken. Zo kun je op de pagina ‘Compare energy in The Netherlands’ veel nuttige informatie in het Engels vinden. Ook handig voor als je bijvoorbeeld een expat wilt hebben met het afsluiten van een goed energiecontract.

Autoverzekering

Ga je naar een andere plaats of andere provincie verhuizen? Dan is het mogelijk ook interessant om eens naar jouw autoverzekering te kijken. De plaats of provincie waarin je woont, is namelijk van invloed op de hoogte van jouw autoverzekering. Door voor jouw verhuizing alvast een nieuwe autoverzekering uit te kiezen, kun je mogelijk dubbelop geld besparen. Daar wordt iedereen blij van, nietwaar?

Als je gaat verhuizen, kun je in ieder geval veel geld besparen. Dankzij de tips uit dit artikel gaat dat ongetwijfeld ook bij jou goed komen.