Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Geen paniek meer voor jou

Als je naar de leuke zonnebank in Nijkerk gaat dan is daar alles te vinden wat je nodig hebt. Zo is het bijvoorbeeld handig om een elastiekje mee te nemen om je haar vast te doen, maar als je die bent vergeten dan kan je er een ophalen bij de balie. Als je lang haar hebt en je je haar niet vast doet, dan heb je kans dat er ergens een plukje over je schouder of rug valt en je dus uiteindelijk daarvan een afdruk ziet doordat dat stuk niet bruiner is geworden. Ook kan je bij ons een beschermende bril halen, die kan je gewoon meenemen naar huis en de volgende keer weer meenemen.

Geen make-up of parfum

Het is erg belangrijk dat je helemaal naturel naar de zonnebank in Nijkerk komt. Net zoals dat je je haar vast moet doen, is het ook verstandig om je sieraden af te doen. Zelfde verhaal, anders zie je aan het einde van je bezoekje precies waar je sieraden hebben gezeten en dat ziet er niet zo mooi uit. Zorg ook dat je geen parfum op doet, dit kan een nare reactie veroorzaken in combinatie met de straling. Als je toch ’s ochtends parfum op hebt gedaan, vraag ons dan even om een nat doekje zodat je het er zo veel mogelijk af kunt halen voordat je onder de zonnebank gaat liggen.

Denk hier ook aan

De zonnebank in Nijkerk biedt ook speciale crèmes aan die er voor zorgen dat het proces van bruinen wordt versneld. Als je de crème goed gebruikt, zul je veel sneller resultaat gaan zien. Lees dus van te voren goed de verpakking of vraag om hulp als je ergens niet zeker van bent. Ten slotte is het erg belangrijk om genoeg water te blijven drinken na je sessie onder de zonnebank in Nijkerk. Je moet je lichaam goed blijven hydrateren. Door meer te drinken ga je ook meer naar de wc waardoor alle afvalstoffen uit je lichaam zullen verdwijnen.