Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

Geniet ook in de winter van je tuin met deze tips!

 

Je tuin is een plek waar je heerlijk kan genieten van de zon en de frisse buitenlucht. Veel mensen beschouwen hun tuin als een uitbreiding van het huis, maar dan buiten. Waarschijnlijk gebruik je je tuin het meeste in de zomer om van het zonnetje te kunnen genieten maar ook in de winter kan je genoeg tijd in je tuin besteden. Wanneer je een aantal handige beslissingen maakt heb je net zoveel in de winter aan je tuin als in de zomer. In dit blog hebben we een aantal tips op een rijtje gezet om ook in de winter te kunnen genieten van je tuin. Benieuwd hoe je dit voor elkaar krijgt? Lees het in dit blog!

 

Maak het jezelf comfortabel

 

Om ook in de winter van je tuin te kunnen genieten raden we het aan om een goede loungeset aan te schaffen. Zeker in de winter ga je het niet redden met een paar campingstoelen en als je comfortabel wilt genieten van de frisse buitenlucht is een loungeset ideaal. Loungesets zijn er in veel verschillende uitvoeringen en er is voor iedere tuin wel iets te vinden! Wanneer je de loungeset combineert met een lekker warm deken of heerlijke grote kussens kan je optimaal genieten van je tuin, in de zomer en in de winter!

 

Geniet van de warmte

 

In de winter is het vaak koud maar dankzij een buitenhaard of een vuurkorf kan je makkelijk van de warmte genieten. Daarnaast zorgt een buitenhaard of een vuurkorf niet alleen voor warmte maar het is ook nog eens super sfeervol. Zeker in de winter is het heerlijk om met je familie gezellig rond een vuurtje te gaan zitten en te genieten van een lekkere kop thee. 

 

Houd de warmte vast

 

Als je er voor kiest om een tuinhaard of vuurkorf aan te schaffen is het wel belangrijk dat je probeert om de warmte vast te houden. Daarom raden we het aan om te kiezen voor een vorm van bescherming tegen de kou of de wind. Een overkapping, een afgesloten veranda of windschermen zijn hier ideale oplossingen voor. Hierdoor blijft de warmte hangen en kan je langer genieten van de buitenlucht zonder het erg koud te krijgen. 

 

Met deze tips hopen we dat je ook in de winter heerlijk comfortabel kan genieten van je tuin!

 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/