Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Hét merk voor de mannelijke lichaamsverzorging: Proraso

Er zijn veel verschillende soorten merken scheerproducten op de markt. Het kan soms lastig zijn om hier een keuze in te maken. Vandaag bespreken wij een van deze merken: Proraso. Proraso is een Italiaans merk dat sinds 1926 hoogwaardige producten voor mannen produceert. Binnen het assortiment van Proraso vallen onder andere de volgende producten:

Scheerproducten

Proraso heeft een groot assortiment aan scheerproducten. Ze bieden onder andere scheercrèmes, scheerschuim, scheerolie, scheerzeep en aftershave aan. De producten kenmerken zich door het bevatten van natuurlijke ingrediënten, zoals menthol, eucalyptus en tea tree olie, die helpen bij het kalmeren en verzachten van de huid.

Ook biedt Proraso een aantal handige accessoires aan, zoals scheerborstels en scheerkoffers. Deze zorgen voor een makkelijker en comfortabeler scheerproces.

Haarverzorging

Naast scheerproducten heeft Proraso ook een hele lijn met haarverzorgingsproducten. Het assortiment omvat onder andere haarspray, haargel, haarwax en haarcrème. De producten die ze aanbieden zijn geschikt voor verschillende haartypes en helpen bij het stijlen en verzorgen van het haar.

Lichaamsverzorging

Natuurlijk kan ook een goede lichaamsverzorging niet ontbreken. Hiervoor biedt Proraso producten als bodylotion, douchegel en deodorant aan. Ook hierbij staat de verzorging van de huid hoog in het vaandel. De ingrediënten van de producten zijn speciaal geselecteerd om de huid te verzorgen en te beschermen.

Gezichtsverzorging

Buiten het schoonmaken van de huid is het vooral voor het gezicht ook fijn om deze nog eens extra te verzorgen. Om dit te doen heeft Proraso een aantal gezichtsverzorgingsproducten in het assortiment. Je kunt hierbij denken aan een gezichtscrème, maar bijvoorbeeld ook een gezichtsmasker. Deze producten helpen om de huid te hydrateren en te verzorgen.

Tandenverzorging

Bij een fris gezicht hoort ook een stralende lach. Daarom biedt Proraso ook een aantal tandverzorgingsproducten aan, zoals tandenborstels, tandpasta en mondwater. Deze producten helpen om het gebit gezond te houden door tandplak te verwijderen.

Handverzorging

Nu we door de Covid-19 weer allemaal gewend zijn om heel vaak onze handen te wassen, weten we ook welke impact dit kan hebben op onze huid. Een goede handverzorging is dan ook essentieel. Proraso biedt hiervoor verschillende producten aan, zoals handcrème en handzeep. Ook fijn voor mensen die veel met hun handen werken!