Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

Hoe bepaal je de juiste ringmaat – sieraden inkopen

Hoe bepaal je de juiste ringmaat – sieraden inkopen

Wil jij graag online sieraden inkopen of een leuke ring online bestellen, maar weet jij niet welke ringmaat je moet bestellen? Lees dan snel deze blog en meet jouw ringmaat eenvoudig thuis op! 

 

De eenvoudige optie! 

De meest makkelijke optie is om je ringmaat te bepalen wanneer je al een ring hebt! In dit geval, kun je het onderstaande stappenplan gebruiken. 

  1. Leg je jouw ring neer op een tafel en pak een liniaal.

  2. Meet van links naar recht of van onder naar boven de doorsnede van de ring op, let op: de rand van de ring meet je niet!

  3. Het aantal gemeten millimeters is jouw ringmaat!   

 

Nog geen ring? Geen probleem!

Wanneer jij nog geen ring hebt om op te meten, kun je ook jouw ringmaat bepalen door middel van een touwtje of lintje en een liniaal. Lees snel de onderstaande stappen om eenvoudig jouw ringmaat te kunnen bepalen! 

  1. Draai het lintje of touwtje om jouw vinger (niet te strak) en knip het lintje door waar het lint elkaar raakt of zet een streepje met een pen. 

  2. Meet het aantal millimeters op aan de hand van het touwtje of lint.

  3. Gebruik de onderstaande tabel om de gemeten omtrek te vertalen naar de juiste ringmaat!

 

 

Dankzij deze stappen is het super eenvoudig om jouw ringmaat op te meten. Een goede reden om die te leuke ring meteen te bestellen! Ook sieraden inkopen wordt op deze manier eenvoudiger! Mocht je geen geschikte ring kunnen vinden met jouw ringmaat, is het ook altijd nog mogelijk om verstelbare ringen aan te schaffen. Deze ringen zijn perfect naar maat te maken, ideaal toch! Ben je op zoek naar een prachtige ring? Dan raden wij Yehwang aan. Zij hebben een breed assortiment aan sieraden, hierdoor zit er altijd wel wat bij voor jou.

https://www.yehwang.com/