Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Huis en tuin, één verbinding

De ideale woning heeft een mooie verbinding met de tuin. Dit is op verschillende manieren mogelijk. Dit kan al door een terras aan de tuindeur te hebben, met grote ramen of een schuifpui. Maar je kunt ook een mooie verbinding met de tuin creëren door een veranda of overkapping te nemen.

Een aluminium veranda

We hebben het al gehad over een terras aan de tuindeur met grote ramen. Maar een aluminium veranda kan dit effect evengoed creëren. Het voordeel van een veranda is dat je nog een dak erboven hebt. Veel veranda’s hebben ook vaak een verhoogde houten vloer, dat het stuk van huis naar tuin een vloeiend geheel maakt. Zo kun je zelfs in de regen genieten van de tuin én in de tuin!

Serre

Een serre is een goede toevoeging aan een woning in Nederland. Het is namelijk een geheel geïsoleerde aanbouw aan je woning. Vaak met een plastic dak om zoveel mogelijk licht binnen te krijgen. Door een schuifpui aan de serre toe te voegen kan je alles in de zomer lekker open zetten, dan krijg je echt het buiten leven gevoel.

Overkapping

Naast en dichte serre is een overkapping ook een prachtige toevoeging. Er kan altijd nog gekozen worden om deze om te bouwen tot serre. In tegendeel tot een serre heeft een overkapping een heerlijk open gevoel. Je kunt ontvluchten van alle elementen, zoals wind, regen en zon, terwijl je volledig kunt genieten van de tuin.

Goedkoopste manier

De goedkoopste manier is ook de eerste manier. Idealiter staat een tuindeur aan de woonkamer of keuken. Deze kan vervangen worden door een grote glazen tuindeur of een schuifpui. Aan de buitenkant kan een terras geplaatst worden, met de vloer gelijk aan de vloer binnen. Op deze manier krijg je het gevoel dat alles één geheel is.

https://degoedkoopsteveranda.nl/aluminium-veranda/