Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Zo verbeter je jouw immuunsysteem

Het is een steeds meer populair onderwerp: je immuunsysteem. Ten tijde van de Covid-19 uitbraak, was er een tweedeling te zien. Mensen die volledig op het immuunsysteem vertrouwden en mensen die die steeds meer virusvrij probeerden te leven. Daarnaast waren er mensen die een middenweg zochten in dit alles. Wat waar is, daar zijn de meningen over verdeelt. Wat wel helder is: dat ons immuunsysteem in de loop van de tijd er niet per definitie beter op is geworden. Onder andere de intrede van al die makkelijk verkrijgbare fast food en het groeiende aantal zittende beroepen, werkt een slechter immuunsysteem in de hand.

Vloerkleed reinigen

Wanneer doe je het nu goed? Aan de ene kant wil je niet zo ‘vuil leven’ dat je juist ziektes oploopt. Aan de andere kant wil je ook niet dat je overgevoeligheid, een vermindering van het immuunsysteem en allergieën in de hand werkt. Een goed voorbeeld is hierbij een vloerkleed reinigen. Een vloerkleed reinigen hoeft heus niet elk kwartaal. Alleen als je nooit jouw vloerkleed reinigen laat of stofzuigen gaat, dan heb je natuurlijk niet echt een fijne gezonde omgeving. Het gaat bij het immuunsysteem om een gezonde balans.

Gezond leven

Als je dit principe toepast voor een gezonde levensstijl voor jouw immuunsysteem, dan kun je het als volgt zien: het is goed om gezond te eten en voldoende te bewegen. Alleen als je er op zo’n manier mee bezig bent dat het niet ontspant, maar juist veel stress oplevert, werkt het averechts. Stress is namelijk funest voor jouw immuunsysteem. Wat trouwens ook niet wil zeggen dat stress altijd slecht is. Het gaat er ook om dat je gezond leert omgaan met stress. Stress ontstaat vanuit een bepaald gevoel. De kunst is om dat gevoel te voelen, het door je heen te laten gaan. Je mag het aanschouwen.

Samengevat?

Een goed immuunsysteem gaat over de balans in een hele brede zin. Het is dus niet zomaar een trucje.

https://banklatenreinigen.com/vloerkleed-reinigen/