Safina fanclub
Image default
Banen en opleidingen

Interieurarchitect

Interieurarchitect

Jouw verantwoordelijkheden

Als Interieurarchitect kom je in dit bedrijf terecht in een team van 3 collega’s en ben je samen verantwoordelijk voor de uitwerking en visualisering van een gemiddelde van een 30-tal lopende projecten, afwisseling verzekerd dus! Je verzorgt 2D en 3D tekeningen, digitale renders, moodboards en alles wat nodig is om de klant een goed idee te geven van de look en feel van het project.

Concreet brieft de account manager jou het project door, waarna je aan de slag gaat met een eerste 2D tekening. Eens de klant akkoord is met jouw eerste ontwerp en de nodige budgetbepalingen gebeurd zijn, is het tijd om aan de slag te gaan en het volledige project te gaan uittekenen. De opvolging in het atelier en op de werf gebeurt initieel door collega’s, maar kan op termijn aan jouw takenpakket toegevoegd worden.

Jouw profiel

Herken jij jezelf in onderstaande beschrijving? Dan ben jij onze ideale kandidaat!

* Je bezit een masterdiploma interieurarchitectuur
* Je hebt een eerste ervaring met AutoCAD
* Je hebt een creatieve geest en staat te popelen om aan de slag te gaan
* Je spreekt naast Nederlands ook basis Frans en Engels, kennis van Duits is een pluspunt

Ons aanbod

Onze partner biedt jou een interessante, voltijdse job op de lange termijn met heel wat opleidingsmogelijkheden. Zij bieden jou de kans om in een enthousiast, ambitieus en open-minded team te werken. Daarnaast werken zij met glijdende uren op een makkelijk bereikbare locatie. Natuurlijk voorzien zij hiernaast ook een marktconform loonpakket.

https://www.vindazo.be/vacatures/interieurarchitect.html