Safina fanclub
Bedrijven

Interieurdesigner in Maastricht

Interieurdesign, een vak apart

Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën over het inrichten van een huis, ook in het zuiden van het land. Maar als u altijd uw eigen ideeën blijft volgen, ontstaat er nooit eens iets verrassends. Met een binnenhuisarchitecht in Maastricht ontstaat er iets in uw huis, waar u zelf werkelijk nooit op was gekomen. Een binnenhuisarchitect kijkt namelijk met een heel ander oog en vanuit een hele andere hoek. U hoeft het niet zelf te proberen, hij kan dit door jarenlang studeren, veel ervaring en hard werken.

Van plan tot uitvoering

U kunt zelf ook een plan maken natuurlijk. Maar zoals al gezegd, wordt het nooit zoiets als door woninginrichting in Maastricht bedacht. Maar de uitvoering is nog een heel ander verhaal. Hoe jammer zou het zijn als u denkt dat u dat zelf prima kan, en u bent erg teleurgesteld in hoe ’t uiteindelijk in uw huis uit heeft gepakt? Als u dan toch een binnenhuisarchitecht in Maastricht in de arm neemt, laat hem dan ook helemaal zijn gang gaan. Geloof ons: u zult versteld staan.

Indeling, kleuren en licht

Woninginrichting in Maastricht heeft uiteraard niet alleen met meubels te maken, al denken we daar vaak het eerste aan. Kleuren spelen echter ook een hele belangrijke rol, en vergeet vooral ook niet lichtinval en kunstlicht. Welke uitstraling zou uw huidige kamer bijvoorbeeld krijgen als u één wand lichtgroen maakt en spotjes richt op grote planten? Let op: dit is slechts een willekeurig voorbeeld, waarschijnlijk pakt een andere aanpak van uw woonhuis nog verbluffender uit.

Werkwijze

Hoe werkt deze binnenhuisarchitecht in Maastricht? Nou, door eerst bij uw thuis te komen. Daar ziet hij de huidige situatie, ontstaan de ideeën en krijgt hij input van u. Daarna gaat hij met uw eisen aan de slag en krijgt u een offerte. Na uw goedkeuring gaat hij heerlijk zijn gang met uw woninginrichting in Maastricht.

https://www.ivanhoe-interieurdesign.nl/