Safina fanclub
Image default
Woningen

Investeren in 2021

We leven in 2021 in een gouden tijd voor mensen die willen investeren. We hebben allerlei verschillende opties om ons geld te investeren, zodat je op termijn een passief inkomen kan hebben. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar door maandelijks iets in de aandelen markt of crypto markt te investeren kunnen we dit verwezenlijken. Veel mensen zien investeren als iets wat niet voor hen is en wat ze absoluut niks van willen weten. Dit komt vaak omdat ze er geen verstand van hebben en denken dat ze het alleen met grote bedragen kunnen doen. Er is echter niks minder waar, want je kan met maandelijks kleine bedragen ook een fortuin maken. Lees hieronder verder!

Aandelen en crypto

Met de koerst van Bitcoin zien we tegenwoordig dat veel mensen ook beginnen te investeren in de crypto markt. Als je in 2016 zo’n 1.000 euro in Bitcoin of in een andere cryptovaluta had geïnvesteerd dan had je nu een leuk zakcentje verdient. Veel mensen denken nu echter dat ze de boot hebben gemist en niks meer kunnen verdienen eraan. Dit is ook niet waar je moet de cryptomarkt net zo zien als de aandelen markt. De markt is continue aan het fluctueren, dit maakt het interessant om steeds kleine bedragen te investeren. Zo kan je bijvoorbeeld maandelijks 50 of 100 euro investeren en dit kan op lange termijn veel geld waard worden. Dit komt omdat je de ene maand hoog koopt en de andere maand laag koopt. Zo kan je steeds gemiddeld iets kopen, waardoor je niet altijd teveel of te weinig betaald. Als er dan weer een stierenmarkt (als de markt gaat) komt dan kan je kleine investering van zeg 500 euro opeens 5.000 of 10.000 euro waard zijn. Ditzelfde geldt ook voor de aandelenmarkt alleen fluctueert deze niet zo hevig als de cryptomarkt.

Investeren in vastgoed met een verhuur hypotheek

Nog een optie die hebt wanneer je een aardige zakcent hebt is op zoek gaan naar vastgoed om in te investeren. Vastgoed is een lucratieve manier om passief in komen te verkrijgen. Je zal hier uiteraard niet van vandaag op morgen een grote zakcent aan verdienen, maar op termijn zal het zich terugverdienen. Als je dit wilt gaan doen kan je ook een verhuur hypotheek afsluiten. Een Verhuur hypotheek heeft vaker wel een hogere rente dan een standaard hypotheek. Dit komt omdat op deze investering een hoger risico vast zit dan een standaard hypotheek. Een verandering in de huizenmarkt kan deze hypotheek al snel op de kop zetten en is daarom een grotere risico dan een standaard hypotheek.

https://rockethypotheken.nl/verhuur-hypotheek/