Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Jouw shop perfect uitgelicht

De artikelen in je winkel wil je zo natuurlijk mogelijk uitlichten. Zo zorg je er namelijk voor dat de klant precies weet wat hij / zij koopt. Op de vraag ‘wat is goede winkel verlichting?’ is echter niet een eenduidig antwoord te geven. Een en ander hangt onder meer af van het soort spullen dat je verkoopt, hoe groot de shop is en of er veel zonlicht naar binnen schijnt. Afhankelijk van dit soort omstandigheden kom je uit bij een bepaald armatuur – denk aan LED rails, panelen of strips – en een specifieke kleurtemperatuur en kleurweergave.

We geven een paar voorbeelden van ledlampen die je tegenwoordig veel ziet in winkels.

De LED Downlight Siena 226 is bedoeld om in het plafond te verwerken. De lamp zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling. Deze lamp met Philips Fortimo SLM G7 led module en poedercoating afwerking heeft een bijzonder hoog rendement.

De kantel- en draaibare LED Roma is een zogenoemde inbouw banaanspot. In tegenstelling tot een downlight schijnt een spot een bepaalde richting op. Dit armatuur bevat een Philips Led SLM module met driver.

De LED railspot Sofia is gemaakt van aluminium. Ook deze led is uitgerust met een Philips SLM module inclusief driver. Op de rail kun je meerdere spots kwijt.

Een website waar je bovenstaande en nog veel meer winkel-ledlampen kunt bestellen, is ledonline.nl. Bij ieder exemplaar staat een beschrijving en een technische specificatie. Denk bij dat laatste aan kleur, hoogte, diameter, energieverbruik, lichtopbrengst, lumen-watt-verhouding, wel / niet dimbaar, lichtkleur, kleurcode, kleurweergave en gradenbundel. Led Online is niet zomaar een led-shop. Er werken led-specialisten die graag met je meedenken. Je kunt er terecht voor een antwoord op iedere vraag over led. Indien gewenst wordt er een compleet led-plan voor jouw zaak gemaakt. Zo’n plan wordt opgesteld in een professioneel 3D-computerprogramma.