Safina fanclub
Bedrijven

Karters klaar? Karten maar!

Sinds Max Verstappen sinds enkele jaren de meeste populaire topsporter van Nederland is willen steeds meer kinderen hun idool in de voetsporen treden. Het is dan ook een vanzelfsprekendheid dat je als een kinderfeestje in Uden of een kinderfeestje in Oss geeft dat alle kinderen per se willen karten in Eindhoven. In dit artikel gaan we wat dieper in op wat een van de langste kartbanen van Nederland is. Lees snel verder!

Karten in Eindhoven

Alhoewel men in de volksmond vaak spreekt van karten in Eindhoven, weet de echte kenner dat het eigenlijk karten in Uden is. Zelfs ondanks het feit dat bekende personen als Addy van den Krommenacker, Cheryl Maas en Giel de Winter uit Uden komen, zijn ze bij het karten in Uden nog zo bescheiden dat men vaker over kartbaan Eindhoven spreekt. De kartbaan zelf is ruim 550 meter lang staat en staat bekend om de uitdagende bochten. Het zijn bochten die of techniek vereisen of bochten waar je, als je lef toont, flat out kunt nemen. Echte Max Verstappen fans weten dat dat vol gas betekent.

Kinderfeestje in Uden

Als je je kinderfeestje in Oss of in Uden geeft en er zijn toevallig kinderen bij die niet willen of kunnen karten, dan is deze toplocatie alsnog de beste plek om je feestje te geven. Op deze locatie bieden ze namelijk nog meer spectaculair vermaak. Wat dacht je bijvoorbeeld van lasergamen? Er is nog nooit iemand geweest die lasergamen niet leuk vindt om te doen. Voor ieder wat wils dus.

Concluderend

Mocht je nog twijfels hebben over de plek waar je je kinderfeestje wilt geven, dan zijn die twijfels nu wel weggenomen. Het is wel verstandig om in deze corona tijd van tevoren even te bellen om te vragen wat er met de regels vanuit de overheid wel of niet mogelijk is. Verder staat niks het leukste kinderfeestje in de weg!

https://www.kartbaanuden.nl/