Safina fanclub
Image default
Telefonie

Kies voor Swapphone en profiteer van de voordelen

Een iPhone leasen zonder BKR dat doe je natuurlijk bij Swapphone. Leasen is echt een goed idee, want je betaalt nooit meer teveel voor de allernieuwste smartphone. En ben je toe aan een ander model? Gewoon swappen! Een swapp wil zeggen dat je het toestel dat je nu gebruikt terugstuurt en dat Swapphone direct de nieuwe telefoon op de post doet. Op welk moment je swappt is aan jou. Wil je voorlopig helemaal niet swappen, ook prima. Ben je in principe tevreden met de iPhone die je hebt, maar doet zich onverwacht een mankement voor? Swapphone fixt het voor je. Als het iets is waar jij niks aan kunt doen, is dit kosteloos. Repareren en swappen zijn onderdeel van de swapp-deal. Voortaan een iPhone leasen zul je echt merken in je portemonnee. Het maandbedrag ligt vast; je betaalt niks meer dan afgesproken. Op de website van Swapphone staat een overzicht van alle telefoons die nu aangeboden worden, met de bijbehorende maandbedragen.

Huidige klanten van Swapphone zijn zeer tevreden over hun lease iPhone en de dienstverlening door Swapphone. 74% geeft zelfs de hoogste waardering: uitstekend. Op Trustpilot, een zeer betrouwbare beoordelingssite vind je onder andere de volgende recente meningen. “Uitstekende en snelle service”. “Fijne behulpzame klanten service”. “Heel makkelijk in gebruik en tegen een goede prijs”. “Super bedrijf, snelle levering en goede service”. Het leuke van Swapphone is dat het aanbod iPhones zo veelzijdig is. De een wil heel graag de allernieuwste. Een ander is gehecht aan een model dat hij / zij al een tijdje gebruikt. Bij Swapphone kies je wat het best bij jou past; er wordt met iedereen rekening gehouden. Telefoons van andere merken zijn er niet, simpelweg omdat de vraag naar iPhones het grootst is.

Heb jij interesse om voortaan te leasen in plaats van te kopen. Neem snel contact op met Swapphone, dan krijg je alle ins en outs te horen. Na een standaard creditcheck wordt jouw persoonlijke leasedeal meteen in orde gemaakt!