Safina fanclub
Bedrijven

Kinderdagverblijf Utrecht

Bij het Kevertje blijven uw kinderen blij

Als u uw kinderen naar een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal brengt is één ding het belangrijkste voor u. Uw kind moet ’t er naar zijn zin hebben. Het moet er blij heen gaan en weer blij thuis komen. Niets vervelender dan dat u uw kind ergens naar toe brengt waar het niet graag is. En dus heeft u alle recht kritisch te zijn in uw zoektocht naar een kinderdagverblijf Utrecht.

Leerzaam voor uw kind

Het valt niet mee uw kind voor de eerste keer naar een peuterspeelzaal Utrecht te brengen. U heeft uw kind het liefste bij u en vind ’t vast wat lastig om het aan anderen toe te vertrouwen. Daarnaast is uw kind misschien alleen nog bij opa en oma geweest. Maar u zult zien dat het goed gaat. Sowieso is het voor een kind erg leerzaam om op een kinderopvang Utrecht te zijn. Het leert bijvoorbeeld met andere kinderen spelen en dat het ook andere volwassenen moet gehoorzamen.

Pedagogisch verantwoord spelen

Goed om te weten: de medewerkers van dit kinderdagverblijf Utrecht weten niet alleen gewoon leuk met kinderen om te gaan. Nee, ze zijn alle ook pedagogisch opgeleid. Uw kind wordt dus deskundig opgevangen en begeleid. Hun professionaliteit staat garant voor een fijne, leerzame periode voor uw kind. U zult zien dat uw kind gaat vragen wanneer ’t weer naar die peuterspeelzaal Utrecht mag.

Voldoende aandacht

Uw kind wordt bij deze kinderopvang Utrecht ingedeeld in een groep, afhankelijk van zijn leeftijd. Elke groep heeft zijn maximum aantal kinderen, zodat uw kind voldoende aandacht krijgt en de medewerkers hun aandacht goed kunnen verdelen over alle kinderen. Is uw kind toe aan een andere groep, dan zorgen de medewerkers natuurlijk zelf voor een goede onderlinge overdracht. Ook in de nieuwe groep wordt uw kind weer hartelijk, pedagogisch verantwoord en met liefde ontvangen.

https://www.hetkevertje.nl/