Safina fanclub
Bedrijven

Kinderopvang De 7 Dwergen stimuleert de ontwikkeling van elk kind!

Kinderopvang Zwolle

Een veilige kinderopvang waar de ontwikkeling van je kind centraal staat. Dat is toch wat elke ouder wil. Kinderdagverblijf (kdv) De 7 Dwergen in Zwolle is precies wat je zoekt. Ze beschikken over verschillende vestigingen, namelijk in Zwolle-Zuid, Holtenbroek en Stadshagen. In Stadshagen kan je ze zowel in de Zwaardvegerstraat als in Sterrenkroos terugvinden. Ze staan dan ook in heel Zwolle bekend als een uitstekende kinderopvang waar elk kind steeds met een glimlach naar toe gaat.

Ontwikkelen met leeftijdsgenoten

Om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren, worden ze in deze kinderopvang Zwolle steeds op basis van hun leeftijd onderverdeeld. Zo kunnen de medewerkers met elke activiteit naar bepaalde vaardigheden toewerken. Dit kan gaan van samenwerken tot motorische vaardigheden en communicatie. Bovendien is er bij elke activiteit een pedagogisch medewerker aanwezig, waardoor een veilige en goede opvang steeds verzekerd is.

Persoonlijke opvolging

Kdv De 7 Dwergen werkt niet alleen in groepsverband, elk kind wordt ook persoonlijk opgevolgd. Het is immers algemeen geweten dat de eerste levensjaren zeer bepalend zijn voor een kind. Elk ontwikkelingsgebied wordt dan ook tot in detail opgevolgd, waarbij de behoeften en bijzonderheden van elk kind duidelijk worden. Er zal daarna ook een persoonlijk plan opgesteld worden, zodat niets de ontwikkeling van je kind nog in de weg staat.

Flexibiliteit en professionalisme

De kinderopvang Stadshagen en Zwolle staat niet alleen bekend om hun goede service, ze zijn ook uiterst flexibel. Zowel de vestigingen in Zwolle-Zuid en Holtenbroek als de locaties in de Zwaardvegerstraat en Sterrenkroos beschikken over heel ruime opvangtijden. Ook à la minute en extra opvang behoren tot hun mogelijkheden. Kinderdagverblijf De 7 Dwergen is een flexibele kinderopvang met gediplomeerde en professionele werknemers waar elke ouder op elk moment terecht kan!

https://www.de-7-dwergen.nl/