Safina fanclub
Bedrijven

Kunst aan, uhm op de muur!

Pop art schilderij

Vroeger werd standaard gekozen voor behang op de muur voor bijvoorbeeld de woonkamer of kinderkamer. Maar dat is anno 2020 niet echt meer van deze tijd. Als men tegenwoordig de muur wilt decoreren gaat u natuurlijk voor een mooi pop art schilderij van Rik muurschilderingen. Het maakt niet uit als u niet precies weet wat u zich daarbij moet voorstellen. We gaan er in dit artikel wat dieper op in. Lees snel verder!

Wat is het precies?

Een muurschildering of muurtekening is eigenlijk precies alles wat u wilt. Een pop art schilderij? Geen probleem! De jungle die op je af komt? Daar draait Rik van Rik muurschilderingen zijn hand ook niet voor om. Heeft u een geweldig origineel idee? Ga met Rik in gesprek en u zult merken dat u verwachtingen overtroffen worden. Uw eigen input, tezamen met zijn skills en ervaring zullen ervoor zorgen dat u altijd de muurtekening krijgt waar u van tevoren op gehoopt had!

En hoe snel gaat dat?

Een hele muur beschilderen is natuurlijk geen sinecure. U herinnert zich nog hoeveel tijd het kostte om de muur in een egale kleur te krijgen. Maar Rik is niet zomaar een schilder. Nadat u het samen eens bent geworden over het ontwerp, gaat Rik direct aan de slag. Nadat met potlood de contouren zijn aangebracht, gaat de kunstenaar meteen aan de slag met acrylverf. Het voordeel van acrylverf is dat het vrij snel droogt en geen vervelende luchtjes achterlaat. Kinderen kunnen dus meteen weer slapen in de kinderkamer.

Concluderend

Neem zo snel mogelijk contact op met Rik muurschilderingen om de muurtekening of het pop art schilderij dat het beste bij u en uw interieur past. Door zijn ervaring weet Rik precies wat bij u past en werkt hij ook nog eens uitzonderlijk snel. Alvast veel plezier van de muurtekening gewenst!

https://www.rikmuurschilderingen.nl/