Safina fanclub
Image default
Auto’s en Motoren

Laat je auto chiptunen door Rhino Tuning in Den Haag

Ben jij geïnteresseerd in autotuning Den Haag? We beantwoorden hierbij een aantal veel gestelde vragen. Is chiptunen wel veilig? Stage 1 tunen is absoluut verantwoord. Het gaat hierbij om het optimaliseren van de prestaties van de wagen. Er wordt gekeken naar de fabrieksopgave en er wordt rekening gehouden met de capaciteit van de auto. Grenzen van duurzaamheid en veiligheid worden nooit overschreden. Een ander verhaal wordt het als sprake is van stage 2 en 3.

Stage 1,2 of 3

Rhino Tuning is specialist op het gebied van stage 1. Stage 2 tuning gebeurt op uitdrukkelijk verzoek en de verantwoordelijkheid ligt dan bij de auto-eigenaar. Voor stage 3 tuning kun je niet aankloppen bij Rhino Tuning. Een tweede vraag: wordt de auto ook zuiniger? Ja, je zult direct merken dat je met dezelfde hoeveelheid brandstof betere resultaten haalt. Veel mensen vragen zich af waarom hun auto niet getuned de fabriek uit komt. Voor de duidelijkheid: fabrikanten doen ook aan chiptunen. Zo kun je bewust kiezen voor een wagen met meer vermogen. Een Volkswagen Golf TDI -Turbocharged Direct Injection- bijvoorbeeld maar daar hangt wel een prijskaartje aan.

Specialist in Den Haag

Chiptunen Den Haag door Rhino Tuning betekent dat je garantie krijgt op de software voor een periode van 5 jaar. In die 5 jaar kun je de wagen opnieuw laten uitlezen als er foutmeldingen zijn. Zowel de advisering als de afstelling zijn dan kosteloos. Valt de ingreep je tegen? De eerste 14 dagen kun je je geld terugkrijgen. Er bestaat nogal wat onduidelijkheid over chiptuning en onderhoudsbeurten. Tijdens een reguliere check of een reparatie wordt de tuning niet ongedaan gemaakt. Het is zelfs niet af te lezen dat de auto getuned is. Er zijn wel uitzonderingen. Denk aan een terugroepactie vanwege een software-update  van het motor management systeem. Bij een dergelijke update worden de tuning-waarden wel overschreven. Krijg jij hiermee te maken? Geen zorgen. Kom na de update gewoon terug naar Rhino Tuning voor een gratis nieuwe tuning.

https://rhinotuning.nl/