Safina fanclub
Bedrijven

Laat uw dak enkel aan professionals over

Een dak in goede staat

Een goed afgewerkt dak voorkomt heel wat problemen. Zo zal u van vochtproblemen bespaard blijven en geniet u van een uitstekende isolatie. Het is dan ook belangrijk een dak door een ervaren dakwerker,, zoals LRJ Construct, te laten plaatsen. LRJ Construct is een professionele dakwerker Lommel en dakwerker Mol die bekend staat om zijn kwaliteitsvol en proper werk. U bent bij hen dan ook van een uitstekend resultaat verzekerd!

Diverse dakbedekking

U kan voor alle soorten dakbedekking en eender welke herstellingswerken bij LRJ Construct terecht. Hun team bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring. Ze plaatsen probleemloos nieuwe daken en renoveren verouderde daken. Of het nu om een hellend of een plat dak gaat, LRJ Construct zorgt er steeds voor dat de dakbedekking professioneel geplaatst wordt, zodat u later geen problemen ondervindt.

Verschillende herstellingswerken

Ook voor herstellingswerken aan uw dak is LRJ Construct de geschikte partner. Zo zijn ze bijvoorbeeld gespecialiseerd in dakafdichting. Ze beschikken over de beste dakafdichtingssystemen waarmee ze steeds een uitstekend en duurzaam resultaat behalen. Ook dakisolatie behoort tot hun dienstenpakket. Elk dak is anders en heeft bepaalde isolatiematerialen nodig. Ze bekijken elke woning dan ook apart en geven steeds individueel en professioneel advies.

Een uitstekende en professionele dakwerker

LRJ Construct is een dakwerker Lommel en een dakwerker Mol die een uitgebreide service aanbiedt. Zowel dakbedekking als herstellingswerken behoren tot hun specialiteiten. Verder zorgen ze ook voor een regelmatig dakonderhoud en plaatsen ze zelfs gevelbekleding. Bovendien werken ze steeds op een veilige en propere werf om eventueel overlast tijdens de werken te beperken. LRJ Construct staat dan ook bekend om hun uitstekende service waar u zeker tevreden over zal zijn!

https://www.lrjconstruct.be