Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

Laat van je huisdier een portret maken

Heb jij ook zo veel mooie foto’s van je hond of kat op je telefoon staan? Zonde om daar niets mee te doen! Kies de mooiste foto uit van je kat, hond of ander huisdier en laat hier een mooi portret van maken bij Artimal. Dit portret kun je vervolgens aan de muur hangen. Er zijn ook andere mogelijkheden, zoals een hoesje voor je smartphone met een mooie foto van je huisdier erop. Zo herken je altijd jouw telefoon en neem je je lieverd overal mee naartoe.

Verschillende mogelijkheden voor een mooi portret

Een standaardcanvas van je hond kun je overal laten maken. Wil je dat er echt iets bijzonders van het portret van jouw huisdier wordt gemaakt? Dan bestel je van je huisdier een portret bij Artimal. De ontwerpers van dit bedrijf doen echt hun best om een persoonlijk tintje te geven aan het eindproduct. Zo kun je de naam van je huisdier erbij laten zetten en kun je kiezen uit verschillende materialen, zoals aluminium of plexiglas, als je een afdruk op canvas te gewoon vindt. Daarnaast zijn er verschillende formaten, ook in het rond, waar je uit kunt kiezen. Op die manier wordt het een echt persoonlijk portret.

Bestel jouw portret van je huisdier gemakkelijk online

Je kunt op je gemak een foto van je huisdier uitzoeken waar je een mooi en professioneel portret van wilt laten maken. Het enige wat je hoeft te doen is de foto uploaden en je bestelling online afronden en betalen. Je krijgt altijd een proefdruk per e-mail. Zo kun je zien hoe het eindresultaat eruit komt te zien en kun je eventuele opmerkingen of wensen nog doorgeven. Een portret kan ook meerdere dieren bevatten, je kunt kiezen uit verschillende opties voor twee of drie huisdieren. De voorbeelden vind je op de website. Hier kun je ook meer lezen over de werkwijze en staan de prijzen vermeld van de verschillende opties. Plaats je bestelling vandaag nog en geniet binnenkort van een prachtig portret in huis.