Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

LED scherm: brengt de boodschap over

LED schermen ziet u vandaag de dag steeds vaker. Denk aan de grote LED schermen die langs de snelweg staan of aan de gigantische schermen op Time Square. Ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en dat is ook logisch, een LED scherm is een ideale manier om een boodschap over te brengen. Lijkt u een LED scherm ook een ideaal middel om te gebruiken? Wij vertellen u meer over het reclame maken met een LED scherm in deze blog. 

De doelgroep

Het is belangrijk dat het LED scherm op een plek wordt geplaatst waar het ook daadwerkelijk nut heeft. Plaats deze dus op een plek waar uw doelgroep langskomt, want zo bereikt u hen. Zo kunt u een LED scherm plaatsen aan de snelweg, bij een parkeerplaats of in een winkelcentrum. Het is dus goed om te weten welke doelgroep u precies wilt bereiken bij de keuze van LED verlichting. Alleen dan kunt u effectief en efficiënt gebruik maken van een LED scherm. 

De boodschap

Niet alleen de plek van het LED scherm is belangrijk, ook over de boodschap moet u goed nadenken. U kunt kiezen uit diverse LED schermen in verschillende formaten en toepassingen. Het laten plaatsen van uw boodschap op een LED scherm is gemakkelijk. Maar om een aantrekkelijke boodschap vorm te geven is een stuk lastiger. Zorg ervoor dat de tekst duidelijk leesbaar is. Dit kun je  doen door de letters groot te maken. Dit is een stuk sneller te lezen dan kleine letters. Maar kies ook voor een duidelijk lettertype en zorg voor contrast. Hoe meer contrast tussen de voor- en achtergrond, hoe beter. Daarnaast raden wij het ook aan om weinig gebruik te maken van kleine details. Deze zijn vaak niet goed zichtbaar op een LED scherm. 

De mogelijkheden

Wilt u meer weten over de toepassingen van LED schermen? Dan kunt u terecht bij een specialist. Wij raden hiervoor de partij Rotapanel aan. Bij hen kunt u terecht met uw vragen en kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wacht niet te lang, het is altijd het juiste moment om een boodschap naar uw doelgroep te zenden. 

 

https://www.rotapanel.nl/home/