Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Leuke inspiratie voor de tuin!

Er is niets fijner dan na je werk thuis komen en heerlijk kunnen ontspannen in de tuin. Het maakt niet uit of je een grote of kleine tuin hebt en of je groene vingers hebt of niet. Een tuin kan altijd ingericht worden zodat je er optimaal gebruik van maakt. In deze blog geven we je een paar ideeën hoe jij meer gebruik van je tuin kunt gaan maken.

Douglas tuinhuis op maat

Een douglas tuinhuis op maat is een ideale toevoeging aan de tuin. Je kunt in een douglas tuinhuis op maat namelijk al je tuin gereedschap, tuinkussens etc. opbergen, maar je kunt er ook een gezellige ruimte van maken om in te ontspannen.

Glazen tuinkas

Een glazen tuinkas is niet alleen prachtig om te zien, het is ook heel handig. Je kunt er namelijk het hele jaar door planten in kweken, maar je kunt het ook inrichten tot een gezellige ruimte waar je droog kunt genieten van de planten en de tuin.

Loungedeck

Een loungedeck is een deck in de tuin waar je een loungebank op hebt staan, vaak gedecoreerd met een pergola en gordijnen om te zon te verweren. Een loungedeck is de ideale plek om van de tuin te kunnen genieten. Alleen kun je er niet zitten met slecht weer, maar met mooi weer is het toch veel fijner in de tuin!

Een bloeiende tuin

Een bloeiende tuin is een heerlijke bezigheid waar je veel plezier aan kunt hebben. Alles dat jaar na jaar in de bloei komt wordt een schouwspel voor het oog. Je kunt dan een mooi zitje plaatsen in de tuin of misschien zelfs vanaf het loungedeck genieten van de fleurige tuin.

Jacuzzi

Een jacuzzi is serieus een overweging waard. Je kunt er heerlijk in ontspannen en het is ook nog eens hartstikke gezond! Een jacuzzi kan een dure investering zijn, maar is een stuk minder duur in combinatie met een extra zonnepaneel.

https://handelsondernemingkirkels.nl/douglas-tuinhuis/