Safina fanclub
Auto’s en Motoren

Met de theoriecursus van Gelijk Geslaagd heb je 100% slagingskans

Ben je op zoek naar een goede en snelle auto theorie cursus in Den Haag? Gelijk Geslaagd geeft eendaagse auto theorie cursussen door het hele land, waaronder eentje in Den Haag. Inderdaad, je leest het goed, onze theoriecursus duurt maar 1 dag! Je volgt zelfs cursus en doet examen op dezelfde dag. Dus wil jij ook op een snelle manier met je theorie certificaat op zak het CBR uitwandelen? Schrijf je dan in voor onze theoriecursus!

Werkt een eendaagse theoriecursus echt?

Je zal je vast afvragen hoe je binnen 1 dag geslaagd kan zijn voor je theorie examen, terwijl je om je heen waarschijnlijk hebt gehoord dat het halen van je theorie examen best een behoorlijke uitdaging is. We zullen je uitleggen hoe dit kan. Van onze ervaren en relaxte docenten krijg je gedurende de ochtend les. Van de docent leer je datgene wat je moet weten voor je examen, ondersteund door voorbeelden uit de praktijk. Er worden handige tips en trucs gegeven en slimme ezelsbruggetjes zodat jij de moeilijke dingen toch goed kan onthouden. Met elkaar maken we oefen examens. Hiervoor hebben we echte examens van het CBR, zodat je ook gelijk weet hoe het er straks bij je eigen examen aan toe zal gaan. Na een korte herhaling van de theorie gaan we naar het CBR. Doordat je net alle theorie hebt geleerd zit alles zo vers in je geheugen dat het goed maken van het examen geen enkel probleem zal zijn!

Schrijf je in en slaag ook in 1 dag

Wanneer je je hebt ingeschreven voor onze dagcursus theorie auto krijg je van ons een bevestiging. Hierin staat aangegeven hoe laat de cursus begint. Houdt er rekening mee dat de meeste cursussen die wij geven vroeg van start gaan, meestal om 07.00. In de bevestiging staat ook het adres van de locatie, zodat je weet waar je naartoe moet komen. Drankjes, hapjes en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen. Ook het vervoer naar het CBR en je examenplek wordt door ons georganiseerd. En met een slagingskans van 100% zal jij je examen ook zeker halen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/