Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Met een goed gevoel gaan werken

Wanneer je al een poosje vast loopt in je werk is het een goed idee om loopbaancoaching in Oldenzaal te krijgen. Als je een tijd hetzelfde werk doet, dan zou het kunnen dat je op een gegeven moment vast komt te zitten in een vast patroon. Misschien schrikt het je af dat je niet meer elke dag met plezier naar je werk gaat terwijl dit in het begin wel zo was. Je stapt met moeite je bed uit en hebt geen zin meer in je dag. Dit is natuurlijk super jammer. Omdat je niet zomaar alles op wilt geven ga je toch maar naar je werk.

Zorgen voor verandering

Dit is natuurlijk niet echt een fijne manier. Loopbaancoaching in Oldenzaal kan je helpen om het plezier in je werk weer terug te gaan vinden. Samen kijk je waar je bent vastgelopen en hoe het kan dat het werk niet meer de voldoening geeft die het eerder wel gaf. Wat is er veranderd? Door over dit soort vragen na te denken kom je al snel tot de kern van het probleem en kan je die gericht gaan aanpakken. Wanneer je de uitdaging mist, kan het werk bijvoorbeeld saai worden. Je zou dan naar je baas kunnen gaan om te vragen of hij hier een oplossing voor heeft.

Durf te vragen

Misschien komt je baas meteen al met een goed idee. Wie weet krijg je er een extra taak bij of mag je mensen gaan opleiden om het werk te doen. Wanneer je het bespreekbaar maakt zal er al snel een last van je schouders af vallen. Als iemand met je meekijkt dan weet je dat je er niet meer alleen voor staat en dat er gezocht wordt naar een oplossing. Loopbaancoaching Oldenzaal zal je dus inzichten geven die meteen uit zullen werken op je werk. Na één sessie zul je al een goed resultaat behalen en flinke stappen zetten, mits je hier zelf ook voor open staat.