Safina fanclub
Bedrijven

Mezzanine vloer voor een ruime opslag omgeving

Mezzanine vloer bij opslagplaatsen

Een Mezzanine is een vloer die zich goed leent voor bedrijfsruimten en zoals in een magazijn. Maar ook een opslagruimte is geschikt voor dit soort vloeren. Het gaat om een soort verdiepingsvloer oftewel Entresolvloer. De vloeren worden geheel op maat gemaakt naar maten van de bedrijfsruimte. Tussenvloeren zijn een slimme opzet als een bedrijf meer ruimte nodig heeft zonder extra panden te moeten huren. Het is dus ook een goedkopere oplossing bij ruimtegebrek.

Toepassing Mezzaninevloer

De entresolvloer kan ook worden uitgebreid aan ruimte oppervlakten. Het systeem leent zich makkelijk voor montage van extra tussen vloeren. U werkt als ware in de hoogte in plaats van de breedte qua opslag. Dit is een manier om slim met ruimte om te gaan. Ook het financieren van een mezzanine is vrij gemakkelijk doordat hier speciale statische rekenprogramma’s op af zijn gestemd. Van een eenvoudige tussenvloer kan ook een hele tussenverdieping met trap, lift en al worden gebouwd. De veiligheid staat ook zeker voorop. Deze voldoen aan Europese wettelijke normen. De vloeren zijn duurzaam en u kunt er lang gebruik van maken.

Een eigen ontwerp maken

Een entresolvloer kunt u in laten delen en ontwerpen naar eigen wens. Denk aan leuningen, trappen, liften en opzetplaatsen voor pallets. In de online software kunt u zelf een ontwerp samenstellen. Denk aan kleuren van leuningconstructies, soorten materialen en uitstraling van de constructies. Deze zorgen voor veiligheid waarbij valgevaar vrijwel onmogelijk is. Dit is omdat er overal een leuning zit onder open stukken.

Trap keuze

Naast talloze andere opties kunt u een trap naar wens ontwerpen en laten monteren. De trappen zijn comfortabel en voldoen aan een goede veiligheid. Zowel een steile trap als ontwerp is mogelijk als een luie trap in diverse RAL kleurtinten. Van een gewone metalen trap tot een zeer trendy trap voor een feestlocatie met tussenvloer. Alles is mogelijk.

https://www.noordrek.nl/