Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Microsoft Dynamics training bij Shape4Business

Sinds de implementatie van Microsoft Dynamics 365 in november 2016 gebruiken bedrijven het cloudpakket om de functionaliteit van hun back-end en front-end processen te controleren. De voordelen van digitale transformatie zijn duidelijk, maar het implementeren van een nieuw systeem kan enorm zijn. het lijkt huiswerk; Een taak die enorm veel planning, implementatie en testen vereist om het nieuwe systeem operationeel te krijgen, lijkt het grootste obstakel op weg naar de digitale transformatie van een bedrijf, maar het kan heel eenvoudig zijn vergeleken met de volgende stap: gebruikersacceptatie. Upgraden naar een nieuw systeem kan wonderen doen voor de efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid van uw bedrijf.

Een Microsoft Dynamics training bij Shape4Business

Het bij de hand hebben van waardevolle, innovatieve technologie betekent echter niets als uw medewerkers deze niet goed (of helemaal niet) gebruiken. Hiervoor is een Microsoft Dynamics training van Shape4Business perfect. Het zorgt er namelijk voor dat uw personeel direct bekend raakt met de software en alle ins en outs te weten komt. Dit kan de productiviteit direct positief beïnvloeden. Het trainen van het personeel zal dan ook op een goede en effectieve manier gebeuren, waardoor het enkel voordelen biedt aan het personeel. Het is natuurlijk sonde als u een groot software pakket aanschaft, maar vervolgens niemand van het personeel er mee over weg kan!

Hoe werkt Microsoft Dynamics?

De platforms werken door assistentie-interfaces bovenop Dynamics 365 te leggen, wat de gebruikerservaring vereenvoudigt zonder de onderliggende systemen aan te tasten. Pop-ups wijzen gebruikers op verzoek in de juiste richting, waardoor beide platforms een geweldige optie zijn voor voortdurende training, en gebruikers in staat stellen hun eigen leerproces in handen te nemen. Gepersonaliseerde training- en engagementplatforms zoals deze kunnen supportverzoeken van nieuwe gebruikers enorm verminderen, en beide platforms hebben analytische mogelijkheden die kunnen helpen successen en tekortkomingen in gebruikerstraining te markeren.

https://www.shape4business.nl/