Safina fanclub
Image default
Architectuur

Moet ik gaan voor een inzethaard of een inbouw gashaard?

Mensen die een haardwens hebben piekeren vaak over wat ze moeten nemen, een inbouw gashaard of toch een inzethaard? Het kan moeilijk zijn om een keuze te maken tussen deze twee. Om te beginnen alvast de logische verschillen: een inzethaard is een haard die u gemakkelijk kunt installeren in huis. Hiervoor heeft u geen grote verbouwing nodig. Voor een inbouw gashaard zult u moeten verbouwen, maar dan heeft u wel een mooiere en grotere haard die in uw interieur verwerkt is.

Voordelen van een inzethaard

Als grootste voordeel is een inzethaard goedkoper. Dit omdat er niet zo heel veel hoeft te gebeuren om de haard werkend en in uw huis te krijgen. Naast het voordelige prijskaartje hoeft er dus vrijwel niets of heel weinig veranderd te worden aan uw woning. Dit bespaart een hoop tijd en mogelijke stress met de verbouwing en u hoeft zich geen zorgen te maken over dat uw huis vol met bouwvakkers staat. Het kost natuurlijk ook meer tijd om alles te bedenken en te ontwerpen voor uw huis in het specifiek. Samengevat is een inzethaard dus de makkelijke en goedkope optie.

Voordelen van een inbouw gashaard

Hoewel een inbouw gashaard financieel en qua moeite iets meer van uw vraagt, is het de moeite meer dan waard. Want die investering betaalt zich uit in een haard die compleet onderdeel is van uw huis en echt een blikvanger is. Het is uiteraard maatwerk, maar maatwerk loont ontzettend. Het wordt echt uw eigen haard. Als u kiest voor een inbouw gashaard is het wel zo handig om een competente leverancier te benaderen die de inbouw zo professioneel mogelijk kan regelen. Ambianza uit Meerkerk is zo’n bedrijf, dus als u nog twijfelt, kunt u een bezoek brengen aan de showroom om de mogelijkheden te bekijken en bespreken met een expert.

https://www.ambianza.nl/