Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

Naamstickers: vinyl vs. papier, wat maakt ze verschillend?

Er zijn twee soorten materialen die vaak worden gebruikt voor naamstickers; papier, en vinyl. Mensen die geen ervaring hebben met het printen van stickers kennen misschien de verschillen niet. Meerdere factoren onderscheiden vinyl stickers van de papieren stickers, die u van tevoren moet weten.

Naamstickers materiaal

Papieren stickers worden gemaakt van dunne vellen die in verschillende vormen kunnen worden gesneden, afhankelijk van de eisen van uw bedrijf. Deze vellen zijn goedkoper dan andere stickermaterialen. Daarnaast zijn deze stickers niet waterbestendig.

Aan de andere kant vinyl (naam)stickers. Deze zijn gemaakt van kunststof of vinyl, en zijn dikker dan papier stickers. Net als alle andere plastic items, zijn vinyl stickers waterbestendig, en zelfs buitenshuis te gebruiken.

Naamstickers levensduur

Dit is het grote verschil tussen papieren en vinyl stickers. De papieren stickers zijn niet waterbestendig en kunnen gemakkelijk beschadigd raken als gevolg van regen of sneeuwval. Het feit dat ze niet waterbestendig zijn, betekent dat de papieren stickers niet lang meegaan en ideaal zijn voor een kortere tijd. 

Gelukkig is dat geen probleem met de (vinyl) naamstickers van Maatstickers.nl. Deze stickers zijn gemaakt om alle barre weersomstandigheden te overleven zonder hun glans/kleur te verliezen. Wanneer u een vinyl sticker op de drinkbeker van je kind plakt, kan deze vaatwassers, magnetrons en sterilisators doorstaan en toch intact blijven.

Vinyl stickers zijn ook scheurbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor buiten plaatsen. Als er snel wind of stof op het oppervlak van deze stickers komt, heeft dat geen invloed op hun effectiviteit.

Deze lange levensduur geeft vinyl naamstickers een streepje voor op de andere tegenhangers en blijkt een lange termijnoplossing te zijn voor de accessoires en bekers van jouw kind.

Het verschil tussen vinyl- en papierstickers wat onderhoud betreft is enorm. Papieren stickers zijn niet scheur vast, waterbestendig of bestand tegen mishandeling; u zult ze af en toe moeten vervangen. 

Terwijl de vinyl naamstickers van Maatstickers.nl geen onderhoud nodig hebben. Zodra een vinyl sticker op het oppervlak is geplakt, wordt het niet aangetast door waterspatten, stof, of zonnestralen en blijft het intact voor een aanzienlijke tijd.

Wacht dus niet langer. Voor de beste naamstickers moet je bij Maatstickers.nl zijn.