Safina fanclub
Bedrijven

Niet langer de onzekerheid van een slappe huid

Wat veroorzaakt een slapper wordende huid?

Door een bevalling, afvaltraject maar ook ouderdom worden we allemaal geconfronteerd met een slapper wordende huid. Dit betekent vaak dat het natuurlijke verouderingsproces zich aan het plaats vinden is. Het verkrijgen van een slappe huid heeft verschillende oorzaken. De huid bevat Collageen en Elastine, deze zorgen voor de versteviging van het bindweefsel en zorgen ervoor dat de huid weer terugveert. Door de jaren heen verkrijgt ons lichaam steeds minder van deze stoffen wat ervoor zorgt dat de huid niet meer terug zal veren en zich dus een slappe huid vormt.

Waarom kiezen voor bodysculpting?

Bodysculpting is een behandeling waarbij de slappe huid bij de buik maar ook benen verstevigd kan worden. Ook kan de bodysculpting behandeling buikvet weghalen op een veilige maar ook pijnloze manier weg te laten halen. Deze behandeling kunt u laten doen bij Total Body Salon. Bij deze salon werken ze met een Total Body Shape apparaat aan uw lichaam. Dit apparaat is ontwikkeld om door middel van een caviatie behandeling en een lipo-diode laser vetcellen af te breken. Hierna wordt er door middel van lymfedrainage gezorgd dat alle afvalstoffen in het lichaam wordt afgevoerd. Dit zal buikvet weghalen en zorgen voor een strakkere huid. Door deze behandeling wordt ondertussen ook de vitaliteit van de huid en de algemene huidstructuur zichtbaar verbeterd. Hierdoor kunt u op een veilige manier uw huid laten verstevigen. Voor meer informatie over het verstevigen van de slappe huid kunt u ook altijd een kijkje nemen op Total Body Salon.

Met deze huid verstevigende behandelingen voelt u zich fysiek strakker in uw vel en voelt u zich snel weer zelfverzekerd in uw lichaam. Total Body Salon is gespecialiseerd in bodysculping en zorgt ervoor dat u gelijk zichtbaar resultaat heeft. Bent u benieuwd naar meer informatie over deze behandelingen of wil u een afspraak maken? Neem dan een kijkje op hun website!

https://totalbodysalon.nl/