Safina fanclub
Image default
Winkelen

Nieuws uit Stramproy

 

Nieuw winkelcentrum in Stramproy

Al het nieuws uit Stramproy vermeldt dat er binnenkort een nieuw winkelcentrum wordt geopend in het hart van het dorp. Het centrum zal bestaan uit diverse winkels, waaronder een bakkerij, een slagerij en een supermarkt. Dit is goed nieuws voor de inwoners van Stramproy, aangezien zij nu niet meer naar omliggende dorpen hoeven te reizen voor hun dagelijkse boodschappen.

 

 

Jaarlijkse kermis in Stramproy

Ieder jaar wordt er in Stramproy een gezellige kermis georganiseerd. Deze kermis trekt bezoekers uit alle omliggende dorpen en zorgt voor veel vermaak. De attracties variëren van draaimolens tot schiettenten en er is ook altijd een groot vuurwerk aan het einde van de kermis. De kermis is een traditie die al vele jaren standhoudt en waar de inwoners van Stramproy erg trots op zijn.

 

 

Stramproyse molen wordt gerestaureerd

De historische molen van Stramproy is een beeldbepalend element in het dorp. Helaas is de molen de afgelopen jaren in verval geraakt en is het tijd voor een grondige restauratie. Het gemeentebestuur heeft besloten om de restauratie te financieren, zodat de molen weer in zijn oude glorie hersteld kan worden. Hiermee wordt niet alleen het erfgoed van Stramproy behouden, maar krijgt het dorp ook een toeristische trekpleister erbij.

 

 

Evenementenagenda Stramproy

Benieuwd naar wat er allemaal te doen is in Stramproy? Bekijk dan de evenementenagenda op de website van de lokale nieuwssite “nieuws uit Stramproy“. Hier vind je een overzicht van alle geplande activiteiten, zoals dorpsfeesten, sportevenementen en concerten. Mis geen enkel evenement en blijf op de hoogte van wat er speelt in Stramproy!

 

Conclusie

Stramproy is een levendig dorp met veel nieuws en activiteiten. De nieuwste ontwikkelingen, zoals het nieuwe winkelcentrum en de restauratie van de molen, zorgen voor een positieve impuls in het dorp. Met de jaarlijkse kermis en de vele evenementen is er altijd iets te beleven in Stramproy. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en alle evenementen in Stramproy? Bezoek dan de website “nieuws uit Stramproy“.