Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

Onderhoudsvriendelijke tuin met kunstbomen

In het voorjaar beginnen de meeste mensen met het herinrichten van de tuin. Na een lange winter is deze aan onderhoud of verandering toe. Je merkt ieder jaar weer hoeveel werk dit met zich meebrengt. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Door gebruik te maken van bestrating, kunstgras en kunstbomen creëer je een groene omgeving zonder al te veel onderhoud. Meer weten over kunstbomen? Lees snel verder!

Voordelen kunstbomen

De kunstbomen voor buiten zijn een fantastische oplossing voor de onderhoudsvrije tuin. De voordelen van een kunstboom zijn talloos. LeopoldFlora kunstbomen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en bezitten de beste UV-protectie in de markt. Al onze kunstbomen zijn volledig onderhoudsvrij en komen met 8 jaar lange kleurgarantie. Je kunt jarenlang zorgeloos genieten van de kunstbomen. Gebruik de kunstbomen los als pronkstuk in je tuin of bijvoorbeeld om een (bedrijfs)entree mee aan te kleden, als afscheiding op een terras of om een intieme groene ruimte van privacy te voorzien. De kunstbomen zijn geschikt voor diverse situaties.

 

Kunstbomen aanbod

Bij Leopold Flora vind je een groot aanbod kunstplanten voor buiten. Deze kunstbomen voor buiten zijn bestand tegen UV-zonlicht, regen en vorst. Fleur je tuin op met deze kunstbomen voor buiten en geniet alle jaargetijden van een groene omgeving. Op de website van dit bedrijf zie je dat de kunstbomen zijn opgedeeld in diverse categorieën. Zo heb je een makkelijk overzicht en kan je sneller een keuze maken. Er zit vast wel een kunstboom tussen die je mooi vind. 

Natuurgetrouw

Alle kunstbomen van Leopold Flora zo zijn gemaakt dat deze niet van echt zijn te onderscheiden. De kleur en vorm van de kunstplanten zijn zo natuurgetrouw mogelijk. Er wordt gebruikgemaakt van de hoogste kwaliteit materialen om perfectie te benaderen.

Voordelen van Leopold Flora

Zit je er ook aan te denken om kunstbomen te bestellen bij Leopold Flora? Dan zijn er heel veel voordelen aan. Plaats je een bestelling van € 75,- of meer? Dan is je verzending helemaal gratis. Anders betaal je een verzendbedrag van 6,95 in Nederland + België én Duitsland. Heb je nog vragen of wens je aanvullend advies? De specialisten van Leopold Flora staan graag voor je klaar en helpen je verder bij de zoektocht naar kunstplanten.

 

https://www.leopoldflora.com/nl/