Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een baan als storemanager? Dan is dit wat voor jou!

Op zoek naar een baan als storemanager? Dan is dit wat voor jou! 

 

Heb jij ervaring als storemanager of ben je op zoek naar een leuke startersfunctie? Het kan allemaal. Jij bent verantwoordelijk voor de afdelingen binnen de winkel samen met jouw team en de floormanager. Jullie zorgen er samen voor dat omzet doelstellingen worden behaald en kpi’s worden geanalyseerd. Jouw hart gaat sneller kloppen als alle voorraad klopt en je voorziet klanten van een eerlijk advies. Als storemanager ben jij de voorman op de werkvloer en draai je mee in de sales. Jij haalt graag het beste uit jezelf maar vind het nóg leuker om andere in jouw team te laten groeien. 

 

Storemanager vacatures voor verschillende winkels 

 

Er zijn veel verschillende storemanager vacatures beschikbaar in de retail supply chain. Van verkoopmedewerker functies tot executive posities, het is er allemaal! Voordat je begint aan jouw zoektocht naar de perfecte baan is het belangrijk om even stil te staan bij jouw affiniteit. Heb jij meer affiniteit met fashion? Dan is het goed om op zoek te gaan naar een storemanager vacatures in de fashion branche. Maar misschien heb jij ervaring met keukens of woonwinkels. Met goede arbeidsvoorwaarden en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, kan dit voor jou de perfecte match zijn! 

 

Op zoek naar een groeifunctie? Solliciteer voor storemanager in opleiding! 

 

Heb je nog niet zo veel ervaring opgedaan als storemanager maar ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is dit jouw kans! Je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen en houd van teamspirit. Het is wel belangrijk dat je ervaring hebt met leidinggeven en minimaal mbo4 werk- en denkniveau. Jij houdt ervan om continue te streven naar verbetering, bent proactief en ruimdenkend. 

 

MatchforTalent zoekt jou! 

 

Bij MatchforTalent zijn we altijd op zoek naar de perfecte match tussen jou en een organisatie. Wij begeleiden jou en helpen jou om een weloverwogen keuze te maken. Een keuze die past bij jouw toekomstperspectief en wat jij zoekt de ideale baan. We sparren graag samen over de mogelijkheden en leren jou als persoon graag beter kennen. Zo kunnen wij beter bepalen welke baan en welke organisatie bij jou past. Gedurende het proces begeleiden en coachen wij jou en heb je altijd één als jouw aanspreekpunt. Samen vinden wij dé perfecte match! 

https://www.matchfortalent.nl/