Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een origineel vliegengordijn met een gaaf patroon?

Ben je al een tijdje op zoek naar een origineel vliegengordijn met een gaaf patroon? Eentje die niet alleen functioneel is, maar ook nog eens een aanwinst is voor je interieur? Dan is een Liso vliegengordijn wellicht iets voor jou! Wat een dergelijk insectenwerend gordijn nu zo bijzonder maakt, lees je in deze blog. Lees daarom snel verder!

 

Liso vliegengordijnen

Liso vliegengordijnen zijn insectenwerende gordijnen die bestaan uit verschillende soorten en kleuren kunststof hulsjes. Deze hulsjes zijn in diverse lengtes te verkrijgen. Zo kan er gebruik worden gemaakt van hele hulsjes, maar ook halve hulsjes en zelfs kwart hulsjes zijn mogelijk. Door met deze verschillende lengtes en kleuren te variëren, kan er een bepaald patroon in het vliegengordijn worden aangebracht. Bijvoorbeeld van een papegaai, een mooie vlinder of kleurrijke bloemen. Een Liso vliegengordijn is dan ook niet zomaar een standaard, saai insectenwerend gordijn dat puur en alleen doet waarvoor het bedoeld is. Je kunt het ook gebruiken om je interieur mee op te fleuren.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je vraagt je nu misschien af hoe die hulsjes aan elkaar bevestigd worden. Eigenlijk is dat vrij simpel: met speciale rijghaken. Schuif het gewenste hulsje over de rijghaak heen en bevestig een andere rijghaak aan het oogje van de haak waar je zojuist het hulsje overheen hebt geschoven. Herhaal dit net zo lang totdat de juiste lengte is bereikt. Vervolgens kun je de gevormde sliert van hulsjes aan de ophangrail vastmaken. Een kind kan de was doen, zo simpel dat het is! Daarom worden de meeste Liso hulsjesgordijnen ook als een doe-het-zelfpakket geleverd. Kies het patroon dat je wilt bestellen en voer de gewenste breedte en hoogte in. Maak een keuze uit de beschikbare rails en bestel eventueel extra ophangsteuntjes mee. Met de bijgeleverde instructies heb jij jouw vliegengordijn binnen mum van tijd klaar en hangen.

 

Waarom kiezen voor een vliegengordijn van Liso hulsjes?

Een vliegengordijn van Liso hulsjes is hét insectenwerende gordijn wanneer je op zoek bent naar een duurzaam vliegengordijn met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het vliegengordijn is bijzonder stevig, sluit goed aan en is daardoor zeer effectief. Een Liso vliegengordijn kent bovendien een lange gebruiksduur. Het is dan ook niet voor niets dat je maar liefst 5(!) jaar garantie krijgt op een dergelijk vliegengordijn. Zo heb je voorlopig geen last meer van insecten in huis!

https://www.vliegengordijnen.shop/nl/